Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tătic. Iubita sa a născut un băiețel

19 mai, 2022
reghe jpg

Antrenorul Laurențiu Reghecampf este din nou tată de băiat. Noua sa parteneră de viață, Corina Caciuc, a dat naștere în urmă cu puține ore unui băiat perfect sănătos, potrivit Spynews.ro.

Micuțul este al treilea băiat al lui Laurențiu. Antrenorul mai are doi băieți, Luca și Laurențiu Reghecampf JR. El anunțase în urmă cu ceva timp pe contul său de socializare că băiețelul va avea un nume care va începe cu litera L. Desigur, păstrând tradiția de familie, căci toți băiețeii săi poartă un nume care începe cu inițiala ”L”.

Antrenorul a publicat, încântat, o imagine cu micuțul, pentru care felicitările au început deja să curgă!

Micutul lui Reghe jpg

Reghecampf a început o nouă viață alături de Corina Caciuc, stârnind un adevărat război cu soția Anamaria Prodan, care nu a reacționat prea bine în fața despărțirii.

Mult timp Laurențiu nu a comentat situația, însă a acceptat să participe la un podcast al lui Cătălin Măruță, pentru a prezenta lucrurile și din punctul său de vedere. Aici a vorbit pentru prima dată despre scandalul divorțului.

În ce priveşte atitudinea Aneimaria Prodan faţă de Corina Caciuc, femeia cu care antrenorul are de acum un copil, Reghecampf a concluzionat: “Mi se pare foarte urât pentru ea ce face. Se vede ca o ţaţă care trage de ceva, se chinuie să tragă ceva şi nu reuşeşte. Se vede clar. Ce treabă are, de exemplu, cu Corina? Ea ştie foarte bine că n-are nicio implicare Corina în despărţirea mea de ea. Ce putea să-mi facă mie Corina dacă nu mă despărţeam de ea? (...) Eu nu am văzut-o aşa pe Ana. Am văzut-o mult mai sus faţă de ceea ce face ea acum. Mult mai sus, mult mai cerebrală. Altceva am văzut eu. Chestia asta cu noi suntem mari, tu eşti mic... (...) Dacă m-ar cunoaşte, nu cred că s-ar gândi nicio secundă că mă întorc la ea.”Recente pe Ok! Magazine

sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
musk și vivian PNG
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
1 sandra bullock jpg jpeg
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg
6 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 4 jpg jpeg
2 Vladimir Putin, Alina Kabaeva profimedia 0571684002 jpeg
Tily Niculae jpg
profimedia 0661332850 jpg
Meryl Streep jpg
Shakira (3) jpg
George Michael jpg
Emme fiica lui Jennifer Lopez e de genul neutru ei (1) jpg