Lecţii de înot, cursuri de muzică şi multe poveşti. Cum a decurs primul an al lui Meghan Markle cu „îngeraşul” Archie?

15 august, 2020
1 asta jpg jpeg

Finding Freedom, cartea care-a atras atenţia tuturor şi care a fost lansată recent, dezvăluie detalii neştiute despre primul an din viaţă al fiului Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle.

Primele clipe ale lui Meghan cu Archie au fost "o fericire desăvârşită"

2 jpg jpeg

Se pare că micuţul a fost plin de energie încă din primele clipe de viaţă. „Archie a fost plin de viaţă imediat ce s-a născut. Era cu ochii larg deschişi, iar Meghan a descris primul moment în care l-a văzut pe Archie ca extaz pur... o fericire desăvârşită şi împlinire”, a declarat o sursă pentru Durand şi Scobie, cei care au scris cartea Finding Freedom. „Ca orice mamă nouă, nu ştia la ce să se aştepte până n-a trecut ea prin naştere şi tot ce-a urmat”, a adăugat apropiatul celor doi foşti regali.

Prima zi a fost "un moment incredibil, în care îţi vine să te ciupeşti, ca să îţi dai seama că e real"

1 jpg jpeg

Soţia Prinţului Harry le-a trimis mesaje prietenilor din maternitate, în care le-a povestit despre primele momente din viaţa lui Archie, spunând că a fost "un moment incredibil, în care îţi vine să te ciupeşti, ca să îţi dai seama că e real" şi că s-a minunat de faptul că nou-născutul s-a purtat atât de frumos. „Nici măcar n-a prea plâns, este un îngeraş!”, a completat Meghan.

Archie adoră să i se citească

Cartea preferată a bebeluşului a fost, anul trecut, Is Your Mama a Llama?. În timp ce faimoşii lui părinţi locuiau la Frogmore Cottage, Meghan s-a înscris la câteva cursuri cu micuţul, precum cel de muzică, Happy Clappy, din Windsor.

3 jpg jpeg

“Toate mămicile şi cei doi tătici care au participat la curs erau cu ochii pe fosta Ducesă de Sussex, care se bucura foarte mult că fiului ei i-a plăcut extrem de mult tot ceea ce se întâmpla acolo”, au scris autorii cărţii.

În vara lui 2019, Archie lua deja lecţii de înot, iar, în septembrie, când părinţii lui erau în turneu în Africa de Sud, micuţul mima deja zgomotele pe care le fac animalele.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg