„Leonardo DiCaprio nu e bun în pat!” Cine a făcut afirmaţia şi cum a reacţionat reprezentantul actorului

29 mai, 2021
1 leo bun jpg jpeg

O fie el cuceritorul topmodelelor şi unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale, însă Leo nu primeşte superlative şi când vine vorba despre priceperea lui de a-şi satisface partenera. Cel puţin asemenea acuzaţie i-a fost făcută, în urmă cu câteva zile, de o persoană prea puţin cunoscută, dar care deţine informaţii de preţ chiar de la o fostă iubită de-ale actorului.

A apărut un filmuleţ pe TikTok, care a devenit viral după ce o anume Star a comentat despre cum se descurcă DiCaprio între aşternuturi. De unde ar ştii ea aşa ceva? Ei bine, Star este nepoata actriţei Julianne Hough, care a avut o relaţie intimă cu superstarul şi s-a apucat apoi să comenteze, cu membrii familiei, despre întreaga ei experienţă intimă cu fostul ei iubit.

“Mătuşa mea s-a culcat cu Leonardo DiCaprio”, a declarat, pe TikTok, nepoata lui Julliane Hough. „Şi se pare că nu e deloc bun în pat!”, a adăugat aceasta.

stanga
dreapta
2 julianne jpg jpeg
3 leo agaian jpg jpeg
4 leo din nou jpg jpeg
5 leo iar jpg jpeg
6 leo jpg jpeg

Star a participat la un soi de concurs care le provoca pe rudele vedetelor să dezvăluie lucruri necunoscute despre celebrităţi. După ce s-a lăudat că i-a cunoscut pe Derek Hough, Nina Dobrev, Nikki Reed şi pe Ian Somerhalder, prin intermediul mătuşii ei faimoase, tânăra a aruncat bomba despre Leo. Clipul ei a devenit viral la scurt timp de la postare, motiv pentru care a fost şters ulterior.

Cât adevăr poate fi în declaraţia tinerei Star?

Totul despre idila celor doi

Nepoata lui Julliane a insistat spunând că nu minte şi că cei care nu cred declaraţiile ei pot oricât verifica informaţiile dezvăluite. Evident că nu putem cerceta cu adevărat dacă DiCaprio e sau nu bun în pat, însă putem să aflăm dacă sunt sau nu veridice restul informaţiilor. Adică, de pildă, Leo şi Julianne au fost vreodată împreună?

Julianne (32) şi DiCaprio (46) nu şi-au confirmat niciodată public relaţia, dar asta, la nivelul unui star de calibrul lui, nu înseamnă nimic. Adică e foarte posibil să fi avut loc idila lor. În 2013, revista Star a scris un material despre cât de apropiaţi erau cei doi actori la Coachella.

„Flirtau întruna”, a declarat o sursă pentru tabloidul respectiv. „Se atingeau nonstop şi, la un moment dat, el i-a şoptit ceva la ureche, după care a sărutat-o pe obraz. Erau atât de preocupaţi unul de altul, încât nici nu mai observau ce se petrecea în jurul lor.”

Informaţiile confirmate

Page Six a început propria investigaţie cu privire la acest subiect şi a conchis că tânăra Star chiar este nepoata lui Julianne Hough. În februarie 2016, Julianne a postat, pe Facebook, un filmuleţ cu nepoata ei dansând balet, cu acest comentariu: „Sunt mândră de nepoţica mea Star! Nu degeaba se numeşte aşa...” Apoi, în ianuarie 2018, mătuşa şi nepoata au avut un schimb de replici tot online, care atestă legătura lor de rudenie.

Iar, în august 2020, Julianne a declarat, pe Instagram, că Star este „persoana mea preferată din întreaga lume”. „Mă bucur atât de mult că sunt mătuşa ta şi te iubesc enorm!”, a completat Hough. E posibil ca Julianne să-şi fi schimbat părerea între timp, mai ales după dezvăluirea făcută de Star, care a dispărut, în mod misteriors, de pe internet.

Ce au avut de comentat Julianne Hough şi Leonardo DiCaprio la şocanta dezvăluire făcută de Star? Page Six i-a întrebat pe reprezentanţii de presă ai vedetelor, însă ambii şi-au dorit să nu comentaze asemenea afirmaţii ce ţin de viaţa privată a clienţilor lor VIP.

Foro - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg