Lindsay Lohan a ajuns la mila lui Charlie Sheen

25 noiembrie, 2012

Rămasă fără lichidităţi, dar înglodată în datorii, actriţa a ajuns să primească bani cu împrumut de la colegul său de breaslă, pentru a-şi plăti o parte din restanţe.

Rămasă fără lichidităţi, dar înglodată în datorii, actriţa a ajuns să primească bani cu împrumut de la colegul său de breaslă, pentru a-şi plăti o parte din restanţe.

Surse din anturajul actriţei americane au dezvăluit faptul că Lohan şi Sheen au devenit buni prieteni în timp ce au filmat pentru comedia „Scary Movie 5“, în luna septembrie, şi au petrecut mult timp împreună atât pe platourile de filmare, cât şi în afara acestora.

În timpul întâlnirilor lor, Lindsay Lohan şi Charlie Sheen au discutat despre multe lucruri, inclusiv evenimentele mai puţin plăcute din vieţile lor, iar la un moment dat, actriţa a vorbit despre problemele pe care le are cu fiscul american.

Potrivit site-ului TMZ.com, Charlie Sheen s-a oferit să îi completeze un cec, chiar atunci, pe loc, pentru a o ajuta pe Lohan să îşi achite datoria către fisc, însă actriţa a refuzat oferta colegului ei de breaslă.

Săptămâna trecută, însă, managerul actriţei a primit un cec de 100.000 de dolari de la Charlie Sheen. Lohan a fost uluită de generozitatea lui Sheen şi a virat imediat acea sumă în contul fiscului american.

Presa americană afirmă că Lindsay Lohan datorează suma de 233.904 dolari, reprezentând taxe şi impozite neachitate aferente anilor 2009 şi 2010.

Totodată, onorariile primite în 2012 de Lindsay Lohan urmează să depăşească până la sfârşitul anului suma de 2 milioane de dolari.

Foto: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg