Lindsay Lohan a furat brăţara lui Elizabeth Taylor

10 ianuarie, 2013

Că Lindsay Lohan ar fi cleptomană am înţeles de pe vremea poveştii cu lănţişorul de aur... Dar să nu-şi poată reprima

Că Lindsay Lohan ar fi cleptomană am înţeles de pe vremea poveştii cu lănţişorul de aur... Dar să nu-şi poată reprima aceste înclinaţii nici într-un cadru oficial, de interpretă a lui Liz Taylor?!

"În timpul filmărilor pentru Liz & Dick, Lindsay s-a împrietenit cu cea care i-a fost infirmieră lui Liz Taylor", a relatat pentru RadarOnline o sursă apropiată echipei de filmare. "Dame Elizabeth Taylor îi dăruise mai demult acesteia o brăţară foarte scumpă, cu valoare sentimentală, pe care infirmiera a preţuit-o enorm. Lindsay s-a îndrăgostit de brăţară imediat cum a văzut-o, iar la scurt timp după, brăţara a dispărut din casa infirmierei... chiar în ziua când Lindsay fusese în vizită la ea. Infirmiera s-a gândit că poate LiLo a uitat să dea jos bijuteria, după ce a probat-o. Dar când a vorbit cu ea la telefon, actriţa a negat totul, jurându-se că nu ea a luat brăţara. Fosta asistentă medicală a fost însă convinsă că Linds minte (...) şi a durat mai bine de o săptămână până să recupereze brăţara de la ea, ceea ce s-a întâmplat abia după ce a ameninţat că sună la poliţie. Unul dintre oamenii lui Lohan i-a adus, în cele din urmă, bijuteria."

Aceeaşi sursă povesteşte că, în săptămâna cu pricina, în care infirmiera a tot încercat să-şi recupereze brăţara, Lindsay i-ar fi trimis următorul mesaj: "Elizabeth ar fi foarte supărată pe tine din cauza felului în care te comporţi!". Pesemne că ar fi vrut ca femeia să-i lase de bunăvoie bijuteria... Dacă tot nu-i dăduse prin cap să i-o dea în dar, aşa cum făcuse într-o altă ocazie, relatată la show-ul lui Jay Leno! "Unul dintre avocaţii mei o cunoaşte pe asistenta care i-a fost alături lui Liz vreo 7-8 ani. Aşa m-am apropiat de ea. Era pe platourile de filmare de la Liz & Dick cam în fiecare zi şi, la un moment dat, mi-a făcut cadou una dintre blănurile care i-au aparţinut lui Elizabeth, ceea ce a fost foarte drăguţ din partea ei", a povestit LiLo. Probabil că în cazul brăţării, îşi intrase atât de tare în rol, încât a luat bijuteria care credea că-i aparţine de drept...

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg