Lindsay Lohan, hărţuită de fostul iubit al lui Britney Spears

20 decembrie, 2010
mlohannyc062310 01 jpeg

Recent au apărut unele zvonuri potrivit cărora ea ar fi hărţuită telefonic de fostul iubit şi manager al lui Britney Spears, Sam Lutfi, care a sunat în repetate rânduri la clinică. Pentru că tatăl ei se teme pentru siguranţa ei, actriţa a fost mutată într-o altă clinică de dezintoxicare.

Pentru că tatăl ei se teme pentru siguranţa ei, actriţa a fost mutată într-o altă clinică de dezintoxicare.

Din octombrie, de când instanţa a obligat-o să urmeze un tratament de dezintoxicare pe o perioadă de trei luni, Lindsay Lohan (24) s-a conformat şi nu prea deciziei judecătoreşti. Şi asta pentru că actriţa a fost văzută ieşind din clinica Betty Ford, unde se internase iniţial, iar părinţii au vorbit chiar despre cum îşi vor petrece Sărbătorile împreună cu fiica lor.

Toate acestea nu sunt însă decât un paravan menit să ţină presa departe de ceea ce i se întâmplă cu adevărat lui Lindsay. Recent au apărut unele zvonuri potrivit cărora ea ar fi hărţuită telefonic de fostul iubit şi manager al lui Britney Spears, Sam Lutfi, care a sunat în repetate rânduri la clinică.

image

„Am ştiut că Sam i-a scris mesaje lui Lindsay şi i-am spus să înceteze imediat. Totuşi nu Sam este motivul pentru care Lindsay s-a mutat. Au fost alţi doi indivizi care ne-au făcut să luăm această decizie, pentru siguranţa ei“, a declarat tatăl lui Lohan.

În aceste condiţii, Michael Lohan a crezut de cuviinţă că e mai prudent ca fiica lui să fie mutată într-o altă clinică de dezintoxicare, pentru ca lucrurile să nu degenereze. Până atunci însă, pentru mai multă siguranţă, familia s-a gândit să angajeze câţiva bodyguarzi pentru Lidsay.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg