Lindsay Lohan s-a îmbătat criţă la nunta lui Kim Kardashian

22 august, 2011

După ce în ultima perioadă s-a bucurat de libertate, petrecând alături de Paris Hilton, Lindsay n-a ratat nici nunta lui Kim Kardashian. Şi mai ales barul de la nunta lui Kim.

După ce în ultima perioadă s-a bucurat de libertate, petrecând alături de Paris Hilton, Lindsay n-a ratat nici nunta lui Kim Kardashian. Şi mai ales barul de la nunta lui Kim.

Vedeta a fost prezentă la eveniment împreună cu mama sa, Dina, şi cu sora sa, Ali. Dar asta n-a împiedicat-o să-şi dea în petic. Complet relaxată, întrucât se simţea printre apropiaţi (cei din familia ei sunt buni prieteni cu clanul Kardashian de mai multă vreme), Linds s-a distrat pe cinste. "A băut mult şi-a petrecut la greu. Am văzut-o comandând shot după shot la bar", a declarat un martor pentru RadarOnline.com. Iar pe mama Dina n-a părut s-o deranjeze comportamentul fiicei sale, în ciuda problemelor din trecutul recent cu justiţia ale lui LiLo, provocate tocmai de consumul de alcool (şi droguri). Martorul a precizat că Dina se afla chiar lângă ea, în timp ce LiLo dădea pe gât paharele. De notat, însă, că blonda n-a condus în noaptea nunţii! La eveniment, au mai participat Eva Longoria, Ciara, Mario Lopez, Avril Lavigne, Ryan Seacrest, Serena şi Venus Williams.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg