Lindsay Lohan şi-ar face-o iubită pe Irina Lăzăreanu

15 martie, 2010

După relaţia eşuată cu Sam Ronson, întâlnirea cu top-modelul canadian de origine română ar putea fi primul semn de revenire al lui Lindsay. Tânăra actriţă Lindsay Lohan e o fată teribil de nefericită. După ce şi-a încercat norocul cu diverşi parteneri, ea a trecut în rândul fetelor vesele, cuplându-se cu DJ-ul Samantha Ronson.

După relaţia eşuată cu Sam Ronson, întâlnirea cu top-modelul canadian de origine română ar putea fi primul semn de revenire al lui Lindsay.

Tânăra actriţă Lindsay Lohan e o fată teribil de nefericită. După ce şi-a încercat norocul cu diverşi parteneri, ea a trecut în rândul fetelor vesele, cuplându-se cu DJ-ul Samantha Ronson. Povestea lor a durat o vreme, ba chiar s-au şi logodit la Paris, pentru ca apoi Lindsay să fie părăsită înainte de-a ajunge la altar. Despărţirea lor a fost furtunoasă şi urmată de nenumărate episoade de gelozie consumate chiar la uşa lui Ronson, Lindsay reproşându-i fostei ei partenere că i-a fost infidelă. Ronson a gonit-o însă de fiecare dată şi-a avut grijă s-o facă de râs în faţa tuturor. Evident, şi presa a fost pe fază la fiecare confruntare a lor.

De la ultima lor dispută violentă, consumată în barul în care lucrează Samantha, Lindsay a tot încercat s-o facă geloasă pe fostă ei iubită. Samanthei nu i-au picat bine „manevrele“ ei, dar nici n-a pierdut ocazia să-i dea replici usturătoare în public: „Eşti o terminată! Nu te uiţi la tine, în ce hal ai ajuns?“ Acoperită de ruşine, terfelită în presă şi cu tot mai puţini prieteni adevăraţi în jurul ei, Lindsay şi-a lins rănile şi şi-a-necat amarul în foarte mult alcool.

De curând însă, paparazzi au surprins-o petrecând foarte mult timp în compania top-modelului Irina Lăzăreanu, de care pare să se fi ataşat foarte mult. Cele două prietene au mers împreună la Săptămâna Modei de la Paris, dar gurile rele spun că Lindsay ar vrea să profite de relaţiile sus-puse ale Irinei, precum cele din interiorul prestigioaselor case de modă Versace, Chanel ori Balenciaga. create de-a lungul carierei sale de manechin. În schimb, actriţa ar putea fi atrasă şi de un alt aspect al personalităţii Irinei, dezvăluit anul trecut, atunci când românca s-a sărutat cu Misha Barton într-un club din Paris. Să fi renunţat şi Irina la bărbaţi, de când s-a despărţit de cântăreţul britanic Pete Doherty? Sau Lindsay e din nou confuză? Indiferent de natura relaţiei lor, Lindsay are prilejul să mai uite de Sam Ronson şi să stea departe de alte certuri „conjugale“.

foto: EpaRecente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}