Liz Hurley se logode┼čte anul acesta

28 septembrie, 2011
rtr2pwgm jpeg

Nici n-au trecut bine trei luni de la pronun┼úarea divor┼úului dintre ea ┼či de so┼úul ei, indianul Arun Nayar, c─â se ┼či zvone┼čte c─â actri┼úa britanic─â s-ar afla la un pas de nunt─â.

Nici n-au trecut bine trei luni de la pronun┼úarea divor┼úului dintre ea ┼či de so┼úul ei, indianul Arun Nayar, c─â se ┼či zvone┼čte c─â actri┼úa britanic─â s-ar afla la un pas de nunt─â. Oare noul ei partener e preg─âtit s─â-i pun─â verigheta pe inelar? Surse din anturajul celor doi spun c─â juc─âtorul de cricket australian Shane Warne inten┼úioneaz─â s─â o cear─â de so┼úie pe actri┼ú─â la sf├ór┼čitul acestui an.

ÔÇ×Liz ┼či Shane au o rela┼úie fericit─â, nostim─â ┼či sigur─â. Mereu chicotesc. Shane o ador─â ┼či se str─âduie┼čte s─â oficializeze leg─âtura lor. Pl─ânuie┼čte s─â o cear─â de Cr─âciun, iar ei ar urma s─â se c─âs─âtoreasc─â la sf├ór┼čitul anului viitor. Shane este romantic ┼či tradi┼úionalist ┼či categoric se va a┼čeza ├«ntr-un genunchi. Liz nu se gr─âbe┼čte s─â mearg─â la altar din nou, pentru c─â abia a divor┼úat ├«n var─âÔÇť, a declarat un apropiat al cuplului.

image

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg