Liz Hurley şi-a părăsit amantul

20 decembrie, 2010

La doar o săptămână după dezvăluirile din presă despre relaţia ei extraconjugală, Elizabeth Hurley se vede nevoită să se despartă brutal de jucătorul australian de crichet Shane Warne. Iată că Shane n-a jucat deloc corect. În tot acest scandal, el a apărut

La doar o săptămână după dezvăluirile din presă despre relaţia ei extraconjugală, Elizabeth Hurley se vede nevoită să se despartă brutal de jucătorul australian de crichet Shane Warne.

Iată că Shane n-a jucat deloc corect. În tot acest scandal, el a apărut în rolul amantului, bărbatul din cauza căruia Liz a fost forţată să recunoască faptul că mariajul său cu omul de afaceri indian Arun Nayar s-a sfârşit. Dar, ca într-un scenariu de film, şi amantul avea... o amantă. Liz s-a înfuriat la culme după ce a aflat că, în timp ce se iubea cu ea, dragul de Shane mai găsea timp să trimită mesaje fierbinţi unei alte femei. Se pare că sportivul îi expedia SMS-uri unei femei de afaceri căsătorite, pe nume Adele Angeleri. Textele au ieşit la iveală după ce Adele s-a certat cu soţul Denis, care l-a sunat pe Shane pentru a-i cere explicaţii.

Cu o săptămână în urmă, apropiaţi de-ai lui Liz declarau prin presă că actriţa britanică este îndrăgostită până peste cap de Shane şi îşi doreşte o relaţie serioasă cu el. Nu mai e cazul acum!

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Jow Biden, Prințul William  sursa   Profimedia jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg