Logodne VIP de milioane

16 decembrie, 2016
deschidere jpeg

Vedetele aflate mereu în lumina reflectoarelor sunt obişnuite să li se comenteze fiecare apariţie sau fiecare eveniment din viaţa personală. Aşadar, logodnele nu ar avea cum să treacă neobservate, iar sumele cheltuite de soţi pentru ca jumătatea să spună „DA!” nu sunt deloc de trecut cu vederea. Iată câteva dintre cele mai costisitoare şi mai frumoase inele purtate vreodată, deşi unele dintre ele nu au pecetluit unirea marcată prin celebra zicală „până moartea ne va despărţi”.

 

Mariah Carey

Piatra de 35 de carate a celebrului inel Wilfredo Rosado nu a fost suficientă pentru a marca fericirea între solistă şi miliardarul australian, James Packer. Acesta a cerut-o de soţie în ianuarie 2016, dar s-au despărţit în octombrie.

image

Kim Kardashian

Într-unul dintre episoadele celebrului show  „Keeping up with the Kardashians”, rapperul Kanye West îi oferea lui Kim un inel cu diamant de 15 carate. S-au căsătorit pe 24 mai 2014 şi au devenit unul dintre cele mai importante power couples de la Hollywood. Între timp, Kanye i-a făcut cadou un inel şi mai scump, care, însă, ar fi fost furat în timpul celebrului jaf de la Paris.

image

Victoria Beckham

Fosta Spice Girl a fost cerută de David Beckham în 1998 cu un inel cu diamant de 3 carate. Ceremonia religioasă a avut loc în 1999 şi a fost organizată cu ajutorul revistei OK! UK.

image

Jennifer Anniston

Justin Theroux i-a cerut mâna lui Jen, oferindu-i un inel cu diamant de 10 carate în 2012. Se zvoneşte că acesta ar fi costat 1 milion$ şi că nu ar fi impresionat-o deloc la prima vedere, cum, de altfel, a declarat chiar ea.

image

Kate Middleton

Minunata bijuterie cu safire şi diamante purtată de Ducesă este singurul inel care are propria pagină pe Wikipedia. El include 14 diamante solitaire, care încadrează un safir blue Ceylon de 12 carate, toate încastrate într-un inel de aur de 18 karate. Este o operă de artă extrem de scumpă, moştenită de prinţul William de la mama sa, Lady Diana.

image

Sofia Vergara

Actriţa poartă un inel de platină cu o uriaşă piatră de diamant, primit de Crăciun, în 2014, de la Joe Manganiello. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2015 şi trăiesc în continuare o picantă poveste de dragoste.

image

Katie Holmes

Deşi relaţia dintre cei doi nu a fost pentru totdeauna, Tom a făcut totul ca la carte când a cerut-o de soţie pe Katie. În 2005, acesta îi oferea un superb inel cu diamante încrustate în aur roz şi platină. Se pare, însă, că acesta nu le-a purtat noroc, ei separându-se în 2012.

image

Jessica Biel

Justin Timberlake i-a oferit frumoasei Jessica un minunat inel cu diamante atunci când a cerut-o de soţie în 2012. Se pare că Jessica a ţinut mai mult cont de sentimente, decât de valoarea acestuia, căci, în timp ce alte vedete au fost cucerite cu bijuterii de milioane de dolari, inelul ei a costat doar 130.000$

image

Beyoncé

Jay Z i-a dat soţiei lui o bijuterie extrem de scumpă marca Lorraine Schwartz, cunoscută drept şi bijuteria vedetelor. Inelul de platină cu diamant de 18 carate a costat 5 milioane $ şi este văzut extrem de rar pe inelarul lui Bé.

image

Blake Lively

Starul de Deadpool, Ryan Reynolds, a cerut-o de soţie pe una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood oferindu-i o bijuterie sofisticată cu diamant de 12 carate, care a costat 2,5 milioane $. Acesta a fost creat tot de celebra casă de bijuterii Lorraine Schwartz şi simbolizează şarmul, glamourul şi efervescenţa pe care Blacke i le inspiră soţului ei.

image

Foto: Hepta, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko