Lucian Viziru s-a mutat definitiv în Germania?

12 iulie, 2013
img3396 jpeg

Cel puţin aşa susţin cei de la WOWbiz.ro, care ar fi aflat că Lucian a plecat definitiv din ţară, împreună cu soţia, Ema, şi băieţelul său, Mihăiţă. Destinaţia ar fi Germania, acolo unde Lucian vrea să înceapă o nouă viaţă, lucrând ca antrenor de tenis şi câştigând destul de bine

Cel puţin aşa susţin cei de la WOWbiz.ro, care ar fi aflat că Lucian a plecat definitiv din ţară, împreună cu soţia, Ema, şi băieţelul său, Mihăiţă. Destinaţia ar fi Germania, acolo unde Lucian vrea să înceapă o nouă viaţă, lucrând ca antrenor de tenis şi câştigând destul de bine. Iată că fostul tenisman s-a întors, în cele din urmă, la prima lui dragoste, artistul declarând în repetate rânduri că regretă că a renunţat la acest sport în favoarea showbizului.

image

Lucian Viziru si-a luat familia, sotia si copilul, si a plecat definitiv din tara! Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca actorul locuieste acum in Germania si ca nu vrea sa mai auda de showbiz-ul romanesc. Când avea 20 de ani, Lucian a mai fost ofertat de un club german să lucreze ca antrenor.

Click pe următoarea!

„Lui Lucian îi este bine. Face ce-i place, are soţia şi băiatul lânga el. S-a mutat în Germania după ce a decedat tatăl său. Nu mai vrea să audă de showbiz, s-a retras definitiv. Nici cu actoria nu i-a prea ieşit ce a vrut, n-a mai primit oferte pentru a juca în filme, cu muzica, aşa şi aşa. Până la urmă, a rămas la tenis, îi place şi se şi câştigă. Din câte ştiu, Lucian stă acolo cu chirie, deocamdată. O sa lucreze şi Ema, iar pe băiat îl va duce la grădiniţă“, a declarat o sursă din anturajul lui Lucian Viziru, pentru WOWbiz.ro.

De altfel, la cea mai recentă întâlnire a revistei OK! cu Lucian, acesta s-a declarat dezamăgit şi de ultima lui încercare în muzică, LV Project, chiar dacă el şi colegul lui lansaseră câteva piese noi.

Foto: revista OK!Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg