Mădălina Ghenea este însărcinată? Iată ce-o dă de gol!

15 februarie, 2017
madalina ghenea insarcinata jpeg

Lucrurile încep să se aranjeze în viaţa Mădălinei Ghenea! Trăieşte de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste cu Matei Stratan, fiul milionarului Dan Stratan, iar acum se zvoneşte că se pregăteşte să devină mamă.

S-au cunoscut în Bucureşti, prin nişte prieteni comuni şi de atunci sunt de nedespărţiţi. Călătoresc peste tot în lume şi par a fi îndrăgostiţi nebuneşte unul de altul. De altfel, în urmă cu o lună, s-a vehiculat în presă că cei doi şi-au unit destinele în timpul unei călătorii în Maldives.

”Dovezile” uniunii lor

Pe atunci, Mădălina a postat pe reţelele de socializare câteva fotografii în care apare îmbrăcând o rochie ca de mireasă, dar şi o imagine cu un plic care era destinat ”Domnului şi Doamnei Stratan”. Indicii pe care toţi le-am interpretat ca fiind o dovadă a uniunii lor.

Însă, mai nou, există indicii cum că ar fi vorba de o sarcină în cazul frumoasei românce. Spunem asta pentru că-n mai toate fotografiile, actriţa apare acoperindu-şi burta, ca şi cum ar avea ceva de ascuns. În plus, multe dintre imaginile postate în mediul virtual sunt vechi, ca şi când s-ar feri să posteze cadre recente. Aşadar, să fie Mădălina însărcinată?

În toate fotografiile, Mădălina îşi ascunde abdomenul

Ei bine, nu ştim acest lucru, şi nu credem că actriţa s-ar grăbi să confirme aceste zvonuri, nici dacă ar fi adevărate, căci de când l-a cunoscut pe Matei s-a retras din lumina reflectoarelor. Ştim, însă, că Mădălina a adoptat la distanţă un băieţel pe nume Nor, pe care l-a întâlnit în Haiti în urmă cu mai mulţi ani. Acum, românca îi poartă de grijă şi speră să-i ofere un viitor mai bun.

„În Haiti l-am întâlnit pe acest copilaş, Nor, care mi-a făcut viaţa mai frumoasă. Avea nevoie de o operaţie urgentă şi l-am ajutat. De atunci e copilaşul meu. Şi am grijă de el. L-am adoptat la distanţă. Aş vrea să am 10 copii – şi ai mei, şi adoptaţi”, declara actriţa.

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}