Mădălina Ghenea s-a căsătorit cu Matei Stratan în secret? Iată ce-i dă de gol!

16 ianuarie, 2017
madalina ghenea stratan png

De câteva luni, Mădălina Ghenea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Matei Stratan, băiatul unui milionar ieşean. Şi deşi nimeni nu le dădea nicio şansă, iată că, acum, bănuim că cei doi au făcut pasul cel mare în relaţia lor.

Au făcut pasul cel mare în relaţia lor?

Mădălina şi Matei se află în prezent într-o vacanţă în Maldive, unde se bucură de soare, apa turcoaz, nisipul fin şi unul de altul, desigur. De acolo ne vin şi cele mai arzătoare noutăţi în ceea ce-i priveşte pe cei doi.

Ne referim, desigur, la cea mai recentă fotografie postată de Mădălina pe o reţea de socializare, în care apare un plic cu antetul resortului de lux în care s-au cazat cei doi şi care este adresat ”Domnului şi Doamnei Stratan”. Aşadar, să se fi căsătorit cei doi în secret? Iar vacanţa aceasta să fie, de fapt, luna de miere?

Prietenii oltencei s-au întrecut în felicitări după ce au văzut această poză

Cert este că fanii Mădălinei au observat imediat acest detaliu şi s-au grăbit să-i felicite pe cei doi. "Wow! Bravo!", "Domnul şi Doamna Stratan sună minunat", "Te-ai căsătorit. Să fie într-un ceas bun!", au fost doar câteva dintre comentarii.

Îmbrăcaţi în mire şi mireasă?

Ei bine, nu ştim care este adevărul, dar ştim că-ntr-o altă fotografie Mădălina apare într-o rochie albă, simplă, ce poate trece drept o rochie de mireasă, iar Matei poartă un costum elegant... cam prea elegant, am zice noi, pentru o locaţie atât de însorită şi de... lejeră. Deci, să-şi fi unit destinele cei doi în secret?

Amintim că cei doi s-au logodit în urmă cu trei luni, din ceea ce ne-au relatat prietenii lor. Citiţi aici totul despre logodna lor!

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg