Mădălina Ghenea s-a despărţit de designerul Philipp Plein

18 aprilie, 2016
madalina png

Au trecut aproximativ 40 de zile de când Mădălina Ghenea îşi anunţa relaţia cu designerul german Philipp Plein. Suficiente zile încât modelul să bifeze o logodnă, multe călătorii de lux, dar şi o despărţire dureroasă. Căci, judecând după contul ei de Instagram, altcândva ”altarul„ iubirii dintre ea şi designer, cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate.

Au format un cuplu timp de 38 de zile

Toţi fanii vedetei se-ntreabă ce s-a întâmplat exact între ea şi designer, după ce, în weekend, Philipp a ales să şteargă de pe contul lui de Instagram orice dovadă a existenţei modelului în viaţa lui.

Nimic din pozele în care se sărutau, imaginile din vacanţe sau filmuleţele în care îşi jurau iubirea nu a scăpat de furia designerului. Motivul pentru care cei doi au ajuns într-un punct este încă necunoscut, dar unele voci spun că intenţia lui Philipp de-a relua legătura cu fosta lui i-ar fi despărţit pe el şi pe româncă.

Inelul cu care Philipp a cerut-o în căsătorie pe Mădălina

Amintim că acum câteva zile, românca a descoperit o discuţie între logodnicul ei şi Oxana, fosta lui iubită, în care acesta dintâi o ruga să ia legătura cu el. Evident, geloasă şi trădată, Mădălina l-a pus în faţa faptului împlinit pe Philipp şi au fost cât pe ce să se despartă. Totuşi, cumva, cei doi păreau că au trecut peste acest episod şi că relaţia lor este una mai fericită ca oricând. Din păcate, acum, se pare că au ajuns din nou la despărţire. Şi pare a fi una definitivă.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg