Madonna, dependentă de o „echipă de sterilizare” 

26 iunie, 2012

Obsedată de control şi de curăţenie, Regina Pop nu se deplasează niciunde fără „armata” sa de angajaţi, care-i stă la dispoziţie 24 de ore din 24. Ce sunt aceştia plătiţi să facă?

Obsedată de control şi de curăţenie, Regina Pop nu se deplasează niciunde fără „armata” sa de angajaţi, care-i stă la dispoziţie 24 de ore din 24. Ce sunt aceştia plătiţi să facă?

Diva Pop a ajuns să dea semne de paranoia, din cauza preocupării ei excesive pentru curăţenie şi a dorinţei ei de-a deţine controlul în orice situaţie. Astfel, înainte de-a părăsi o încăpere, Madge vrea să se asigure că nu lasă nicio urmă de AND după ea. Şi pentru asta a angajat o „echipă de sterilizare”, care să şteargă urmele sale de salivă, păr şi piele.

„Trebuie să fim extrem de precauţi. Niciun alt artist n-are pretenţii ca Madonna. Nici măcar nu putem să ne uităm în vestiare, avem acces în încăperile unde stă echipa ei abia după ce s-a făcut sterilizarea. Se curăţă absolut tot. Şi asta ca să-i ofere ei condiţii optime de lucru. Înţeleg acest lucru, doar că e dus la extrem”, a declarat Álvaro Ramos, unul dintre organizatorii concertului din Coimbra City, Portugalia, pe care-l susţine vedeta.Recente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg