Madonna, huiduită pentru că i-a făcut campanie lui Obama

30 octombrie, 2012
76564 10151241008674402 1530883872 n jpeg

Regina Pop a fost fluierată minute în şir pentru că şi-a permis, în timp unui concert susţinut în New Orleans, să-I îndemne pe spectatori să-l voteze pe Obama.

Regina Pop a fost fluierată minute în şir pentru că şi-a permis, în timp unui concert susţinut în New Orleans, să-I îndemne pe spectatori să-l voteze pe Obama.

Americanii n-au nimic împotrivă ca idolii lor să aibă propriile lor opţiuni politice, câtă vreme nu le aduc în mijlocul lor, la concerte. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă, în New Orleans, unde Madonna a reuşit să-i scoată din sărite pe participanţii la concertul său, după ce i-a îndemnat să voteze pentru Barack Obama la apropiatele alegeri prezidenţiale din 6 noiembrie.

„Cine are drept de vot? Nu-mi pasă cu cine votaţi, atât timp cât votaţi pentru Obama“. Publicul a reacţionat cu fluierături, ceea ce a determinat-o pe cântăreaţa americană să adauge: „Serios, nu-mi pasă cu cine votaţi. Nu consideraţi acest privilegiu ca pe ceva ce vă este oferit în mod automat. Mergeţi la vot!“. Unii dintre spectatori s-au simţit atât de jigniţi, încât au părăsit stadionul.

image

Nu este prima oară când opiniile Madonnei, exprimate în acest fel, deranjează publicul. Unii dintre fanii ei din statul Colorado, încă afectaţi de masacrul comis într-un cinematograf din oraşul Aurora, s-au plâns de faptul că artista a folosit o armă falsă, pe scenă, pentru „a împuşca“ un lunetist mascat, în timpul unui concert pe care diva pop l-a susţinut recent în oraşul Denver.

Iar în Franţa, aceasta a declanşat o polemică cu Frontul Naţional (FN), după ce, în videoclipul original al piesei „Nobody knows me“, a afişat o svastică suprapusă chipului lui Marine Le Pen, liderul partidului de extremă dreaptă (FN).

În alte concerte, artista a ales să îşi scrie pe corp diferite mesaje sau chiar să se dezbrace, fiind aspru criticată de de presă şi de colegi de breaslă, printre care şi Elton John care a numit-o "o stripteuză de bâlci".

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg