Madonna vrea să filmeze la Palatul Buckingham

16 martie, 2010

Dacă mai aveaţi nevoie de o dovadă a cutezanţei fără margini care o caracterizează pe Regina Pop, atunci întrebaţi-o pe cealaltă regină! Regina Marii Britanii. Se pare că Madonna i-ar fi trimis Majestăţii Sale o scrisoare în care îi cere să o ajute la realizarea filmului „W.E.“. Acesta este cel de-al doilea proiect al Madonnei în calitate de regizoare. Pelicula se va concentra pe viaţa regelui Edward VIII, care a renunţat la tron pentru a se putea căsători cu americanca Wallis Simpson. După momentul abdicării, tronul a fost ocupat de fratele lui Edward şi tatăl reginei Elisabeta, George VI. Celebra poveste de dragoste, care a scandalizat Marea Britanie în anii '30 şi a provocat o criză a monarhiei, este un subiect extrem de delicat pentru regina Elisabeta. Greu de crezut aşadar că ar fi gata să-i sară în ajutor Madonnei.

Dacă mai aveaţi nevoie de o dovadă a cutezanţei fără margini care o caracterizează pe Regina Pop, atunci întrebaţi-o pe cealaltă regină! Regina Marii Britanii. Se pare că Madonna i-ar fi trimis Majestăţii Sale o scrisoare în care îi cere să o ajute la realizarea filmului „W.E.“. Acesta este cel de-al doilea proiect al Madonnei în calitate de regizoare.

Pelicula se va concentra pe viaţa regelui Edward VIII, care a renunţat la tron pentru a se putea căsători cu americanca Wallis Simpson. După momentul abdicării, tronul a fost ocupat de fratele lui Edward şi tatăl reginei Elisabeta, George VI. Celebra poveste de dragoste, care a scandalizat Marea Britanie în anii '30 şi a provocat o criză a monarhiei, este un subiect extrem de delicat pentru regina Elisabeta. Greu de crezut aşadar că ar fi gata să-i sară în ajutor Madonnei. Diva este însă hotărâtă să facă totul pentru autenticitatea peliculei. De aceea, se pare că în scrisoarea cu pricina, ea îi împărtăşeşte reginei dorinţa de a afla cât mai multe detalii despre scandalul din anii ’30 şi îi cere totodată acordul de a filma anumite scene chiar în decorul original, fie că e vorba de Palatul Buckingham sau de alte proprietăţi regale.

„Nu-mi pot imagina că Majestatea Sa ar face o asemenea excepţie, mai ales pentru un film despre Wallis Simpson“, a delcarat un angajat al curţii regale pentru un cotidian britanic.

Roul amantei regale se pare că este foarte dorit de actriţa Vera Farmiga (nominalizată anul acesta la premiul Oscar, pentru „cea mai bună actriţă în rol secundar“, cu filmul „Up in the Air“). Deocamdată nu se ştie cine îl va interpreta pe Edward VIII şi dacă Madonna va apărea în film. Pe lângă regie, ea va scrie scenariul împreună cu Alex Keshishian (cel care a regizat filmul din 1990, „În pat cu Madonna“). Artista a mai regizat pelicula „Filth and Wisdom“ (2008).Recente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}