Maia Morgenstern divorţează?

2 iulie, 2012
maia morgenstern 2   rompres jpeg

De câteva zile, apar tot mai multe informaţii potrivit cărora celebra actriţă s-ar separa de actualul ei soţ, medicul neurochirurg de la Spitalul Elias din Capitală Dumitru Băltăţeanu.

De câteva zile, apar tot mai multe informaţii potrivit cărora celebra actriţă s-ar separa de actualul ei soţ, medicul neurochirurg de la Spitalul Elias din Capitală Dumitru Băltăţeanu.

Maia Morgenstern şi Dumitru Băltăţeanu s-au cunoscut la începutul anului 2000 la Marsilia. A fost dragoste la prima vedere şi au decis să se căsătorească anul următor, avându-l ca naş pe poetul Mircea Dinescu. Cei doi soţi au împreună o fată, pe Ana Isadora (5).

image

Unele surse spun că cel care ar dori să încheie acest mariaj este medicul, care, de altfel, a şi părăsit domiciliu conjugal. Şi asta pentru că, spun aceleaşi surse, între Maia Morgenstern şi Dumitru Băltăţeanu, ar fi apărut unele neînţelegeri încă de acum un an, neînţelegeri pe care, însă, actriţa a sperat că le pot rezolva.

Acum, deşi lucrurile par a fi hotărâte între cei doi soţi, Maia Morgenstern speră în continuare ca soţul ei să se răzgândească, până în toamnă, când va avea loc prima înfăţişare în procesul lor de divorţ, informează România TV.

Vestea divorţului i-a socat şi pe apropiaţii actriţei, majoritatea

image

dintre cei cu care lucrează zi de zi, la Teatrul Naţional sau la Teatrul Bulandra aproape că nu ştiau nimic de aşa ceva.

Doar o mică parte dintre ei, persoanele foarte apropiate, aflaseră, sâmbată seară, despre divorţ. „Maia nu vrea să vorbească despre divorţ. Foarte puţine persoane din anturajul ei au ştiut că soţul ei a plecat de acasă. Îi este rusine de acest moment din viaţa ei şi nu vrea ca divorţul ei să fie pe buzele tuturor“,a declarat o prietenă a actriţei, citată de cinema.rol.ro.

Maia Morgenstern a mai fost căsătorită o dată şi are trei copii: pe Tudor Istodor (din timpul mariajului cu Claudiu Istodor), pe Eva Leea Cabiria (în urma relaţiei cu Demeter Andras, fostul director general al societatii de Radiodifuziune) şi pe Ana Isadora.

Foto: arhiva ADH/ OK! RomâniaRecente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg