Manechine care au murit de anorexie

26 ianuarie, 2016
Manechine care au murit de anorexie jpeg

Tinere celebre au căzut victime ale presiunii din lumea modei şi au devenit cele mai puternice exemple că anorexia este una dintre cele mai grave boli ale acestor vremuri care atacă tinerele dornice să se facă cunoscute în lumea modei.  Iată câteva manechine care au murit de anorexie:

Izabelle Caro, una dintre celebrele manechine care au murit de anorexie

Femeile care suferă de anorexie devin obsedate de greutatea pe care o au şi de curele de slăbire extrem de drastice. Acestea trăiesc permanent cu frica că ar putea să se îngraşe, au o imagine total distorsionată asupra propriilor corpuri, se văd în permanentă grase, chiar dacă – în realitate, au o siluetă demnă de invidiat. Din păcate, sunt manechine care au murit de anorexie.

Izabelle Caro

Cea mai cunoscută dintre manechinele care au murit de anorexie este Isabelle Caro. Acest caz a fost extrem de mediatizat. Izabelle s-a luptat peste 15 ani cu această cruntă boală şi chiar a pozat goală pentru o campanie anti-anorexie, în 2007. Corpul său a şocat întreaga audienţă. Isabelle a început lupta cu anorexia pe când avea doar 13 ani, deoarece i s-a spus că este prea grasă şi că  trebuie să slăbească cel puţin 10 kilograme dacă vrea să aibă vreo şansă să obţină un job în modelling. Acum nouă ani, când starea ei era destul de gravă, tânăra a acceptat să pozeze goală. Îşi dorea să atragă atenţia asupra acestei boli şi spera să reuşească să se salveze, însă nu a reuşit acest lucru. Această teribilă boală a răpus-o la vârsta de 28 de ani.

Şi Ana Carolina Reston se numără printre manechinele care au murit de anorexie

Ana Carolina Reston este o altă manechină care a murit din cauza anorexiei. Şi-a început cariera încă din vremea adolescenţei – la doar 13. Lupta cu această boală a început din cauza unui casting pe care tânără l-a susţinut în China şi i s-a spus că este prea grasă. La 21 de ani a murit, cântărea doar 40 de kilograme. Cu aproape o lună înaintea, Carolina s-a internat, însă cura de slăbire bazată doar pe mere şi roşii au dus la blocaj renal.

Carolina Reston

Şi Luisel Ramos se numără printre modelele care au murit de anorexie. La doar 22 de ani, modelul a suferit un stop cardiac, în timpul unui show de modă din Uruguay. Tatăl său a declarat ulterior că aceasta nu mâncase de câteva zile şi că ţinuse câteva luni o dietă drastică bazată doar pe Cola dietetică şi frunze de legume.

Eliana Ramos este şi ea una dintre modelele care au murit de anorexie. Tragedia este cu atât mai mare cu cât Eliana era sora mai mica a lui Luisel. Eliana a murit la 18 ani, ea a fost găsită moartă în casa bunicilor săi, suferise un atac de cord din cauza subnutriţiei.

Creatorii italieni au înţeles gravitatea acestei boli care le afectează pe manechine. Giorgio Armani a fost categoric: "Nu mi-au plăcut niciodată fetele "subţiri" şi nu le-am încurajat niciodată să urce pe podium. Cu toţii trebuie să luptăm împotriva anorexiei".Recente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg