Marc Anthony și Nadia Ferreira vor să demonteze zvonurile că s-au despărțit

25 aprilie, 2023

Este a treia lui soție, superbă, tânără și însărcinată. Nunta s-a făcut pe repede înainte, însă presa spaniolă a lansat de ceva timp zvonurile potrivit cărora iubirea dintre Marc Anthony și Nadia Ferreira n-a ținut.

nadia ferreira si marc anthony jpg

Tatăl gemenilor lui Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani și tânăra de 23 de ani care se pregătește să devină mamă pentru prima dată vor să arate publicului că acestea sunt doar zvonuri fără acoperire.

Și după o perioadă în care nu au mai apărut ca un cuplu, au făcut o mică ședință foto pentru liniștirea fanilor.

Este vorba de un selfie în care râd amândoi cu poftă, ce vrea să arate tuturor că este bine la ei în familie. Fotografia este postată de însuși artistul latino, care nu obișnuiește de altfel să publice imagini din viața privată, ci se orientează mai degrabă spre sfera profesională.

anthony ferraira PNG

Modelul Nadia Ferreira își continuă cariera chiar și însărcinată, publicând anumite imagini de la ședințele sale foto. Tânăra soție a lui Marc Anthony a apărut chiar și pe coperta spaniolă a revistei People.

Zvonurile despre o despărțire iminentă au început să circule la trei luni de la nunta lor spectaculoasă, pe care au organizat-o la Miami și la care au fost prezente o mulțime de vedete, printre care familia Beckham, Salma Hayek și unii dintre cei mai cunoscuți muzicieni din industria muzicii latino.

În schimb, în ultimele luni, Nadia Ferreira a împărtășit fanilor din online imagini cu bucuria ei de a fi însărcinată, inclusiv postări explicite cu burtica de gravidă. Este o graviduță superbă, care și-a păstrat silueta, drept pentru care poate poza liniștită în ținute sumare, chiar sexy.

Povestea lor de iubire a început în urmă cu un an și s-a derulat cumva pe repede înainte. Un latino lover prin definiție, Marc Anthony a făcut-o pe tânăra ce avea atunci 23 de ani să simtă fiorii pasiunii de îndată și să ardă ca o torță în numele iubirii. În doar un an s-au cunoscut, s-au iubit, s-au căsătorit și așteaptă primul copil, în toiul zvonurilor că s-au și despărțit între timp.

Oricum mulți fani se așteaptă la asta, având în vedere atât diferența mare de vârstă, cât și temperamentul vulcanic al cântărețului.

Foto: Getty și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg