Mare amator de droguri, glume porcoase şi… bărbaţi. Tot ce nu ştiai despre Cary Grant, sex simbolul absolut din Vechiul Hollywood

15 august, 2019
1 gettyimages 94143648 jpg jpeg

Partenerul de platou al unor dive precum Ingrid Bergman şi Grace Kelly a făcut furori la Hollywood cu fizicul său desăvârşit şi farmecul incontestabil. Însă unul dintre cei mai mari actori din istoria cinematografiei a ascuns secrete nebănuite!

Era un mare consumator şi susţinător al drogurilor halucinogene

În apogeul carierei sale, lui Grant i-a fost prescris LSD de către psihologul său, lucru care l-a încântat pe star teribil de mult. De fapt, Cary susţinea că a fost salvat de LSD, un drog halucinogen, extrem de periculos. “În timpul perioadelor când eram sub influenţa drogului, învăţam multe despre mine şi rezultatul simţeam tot timpul că era ca o renaştere a mea. În sfârşit, ajusesem unde voiam să ajung de atâta timp!”

gettyimages 3305981 jpg jpeg

Per total, superstarul hollywoodian a luat de vreo 100 de ori LSD, între anii 1958 şi 1961. Era atât de mulţumit de rezultatul terapiei cu LSD, încât a contactat revista Good Housekeeping , pentru a-i face reclamă drogului.   

Îi plăceau glumele porcoase

gettyimages 3306069 jpg jpeg

Cine ar fi crezut că un gentleman ca el se ţinea de glume cu aluzii sexuale?! “Cary spunea cele mai amuzante povestiri, cu diverse accente. Şi toate erau porcoase. Nici nu ne venea să credem că anumite chestii erau rostite chiar de el!”, a mărturisit Prinţul Albert de Monaco, fiul lui Grace Kelly, partenera lui de platou la diverse producţii hollywoodiene.

gettyimages 1761051 jpg jpeg

Iubea bărbaţii

gettyimages 2660444 jpg jpeg

În ciuda celor cinci mariaje ale lui – cu femei, evident! – , actorul era cât se putea de gay! Înainte de-a da lovitura la Hollywood, Cary a trăit, timp de 9 ani, cu designerul de costume Orry-Kelly, după care s-a implicat într-o idilă de 12 ani cu amicul său, Randolph Scott. Însă actorul nu şi-a dorit niciodată expunerea vieţii lui intime, nu şi-a propus nicio “ieşire din dulap” pe timpul vieţii lui, cum era şi de bănuit. Drept urmare, homosexualitatea lui Cary Grant era unul dintre cel mai bine păstrate secrete din Cetatea Filmului, prin anii ’40-’50.

Alături de a patra lui soţie, Dyan Cannon, şi unicul lui copil, Jennifer Grant

gettyimages 3421234 jpg jpeg

Totuşi adevărul a ieşit, într-un final, la iveală! Într-o carte scrisă despre tatăl ei, fiica lui Grant – Jennifer Grant – a dezvăluit că “lui tata îi plăcea, într-o oarecare măsură, să i se spună gay. Spunea că asta le făcea pe femei să încerce să-l convertească la heterosexualitate.”

gettyimages 51039100 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg