Margot Robbie s-a căsătorit în secret cu Tom Ackerley

20 decembrie, 2016
Margot Robbie & Tom Ackerley GettyImages 464602484 jpeg

Weekendul trecut a fost unul extrem de emoţionant pentru actriţa din ”Lupul de pe Wall Street”. Potrivit Us Weekly, Margot şi iubitul ei Tom Ackerley şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii secrete, organizate pe plaiurile natale ale actriţei.

Margot şi Tom s-au căsătorit în secret

Margot este de acum o femeie măritată! Cel puţin asta spune ziarele din străinătate care dau crezare unei declaraţii oferite de un apropiat al actriţei. Acesta susţine că Margot şi Tom s-au căsătorit pe Coasta de Aur, Australia, căci aşa şi-a dorit actriţa. ”E locul în care a visat dintotdeauna să se căsătorească, dat fiind faptul că acolo a crescut pe când era un copil”, a precizat respectivul apropiat.

Aparent, Tom voia ca nunta să aibă loc în Anglia, însă a terminat prin a-i face pe plac logodnicei sale: ”Tom voia să se căsătorească în Anglia, dar ştia cât înseamnă pentru Margot să se căsătorească acasă, la soare, aşa că nu a insistat prea mult în privinţa locaţiei.”

O primă fotografie în calitate de soţ şi soţie?

Cât despre data nunţii, se pare că totul a fost bine gândit: ”Voiau să se căsătorească în preajma Crăciunului pentru a putea petrece timpul cu ambele familii, ceea ce n-au mai făcut până acum”.

Margot şi Tom formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, relaţia lor derulându-se în mare parte în secret.  Se preconizează că cei doi s-au cunoscut în 2014, pe când au lucrat împreună la ”Suite Française”, şi că de atunci formează un cuplu.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg