Margot Robbie s-a logodit? Iat─â ce a dat de b─ânuit

29 iunie, 2016
Premiere Of Warner Bros  Pictures' "The Legend Of Tarzan"   Arrivals jpeg

Celebra actri┼ú─â din ÔÇŁLupul de pe Wall StreetÔÇŁ a avut, recent, o apari┼úie spectaculoas─â pe covorul ro┼ču. ├Äns─â nu vestimenta┼úia actri┼úei a fost cea care-a captat aten┼úia, ci mai degrab─â inelul cu diamant de pe deget.

Margot ┼či Tom sunt ├«mpreun─â din 2014

Formeaz─â un cuplu cu Tom Ackerley din 2014, a┼ča c─â nu ne-ar mira c─â frumosul cuplu e preg─âtit s─â fac─â pasul cel mare. Iar faptul c─â la premiera filmului ÔÇŁTarzanÔÇŁ, din Los Angeles, de zilele trecute, Margot a ap─ârut cu un superb inel cu diamant ne-a cam dat de b─ânuit!

De altfel, nu este prima dat─â c├ónd s-a zvonit c─â actri┼úa s-a logodit cu iubitul ei britanic. A┼ča c─â nu ne punem toate speran┼úele nici ├«n acest inel, dat fiind faptul c─â apropia┼úi de-ai actri┼úei spun c─â cei doi ├«nc─â nu s-au logodit ┼či c─â inelul spectaculos este unul care, pur ┼či simplu, i-a pl─âcut actri┼úei ┼či ┼či l-a cump─ârat.

S─â fie acest inel unul de logodn─â?

A┼čtept─âm, a┼čadar, s─â vedem care sunt comentariile actri┼úei ├«n leg─âtur─â cu acest ultim zvon.

Nu e prima oară când s-a zvonit că cei doi s-au logodit

Amintim c─â Margot ┼či Tom s-au cunoscut ├«n 2013, c├ónd s-au ├«nt├ólnit pe platourile de filmare ale peliculei ÔÇŁSuite FrancaiseÔÇŁ. ├Äntr-un interviu recent, acordat revistei Vogue, Margot afirma c─â iubitul ei este ÔÇ×cel mai ar─âtos tip din LondraÔÇŁ.

foto: getty Images