Maria Sharapova. Adio, tenis, bine ai venit, iubire!

7 iulie, 2016
Maria Sharapova Continues Working Out Despite Failed Drug Test jpeg

După ce fostul ei iubit, tenismanul bulgar Grigor Dimitrov, a trecut la nivelul următor în materie de relaţii amoroase, iubindu-se de anul acesta cu Nicole Scherzinger, Maria a replicat şi ea cu o poveste de dragoste hot.

Suspendată doi ani din tenisul de performanţă pentru dopaj, fie el şi unul fără intenţie, Maria trebuie să găsească cu ce să-şi umple timpul, chiar dacă sportiva de 29 de ani a declarat că va face apel la această decizie „nedreaptă“. Părăsită de majoritatea sponsorilor săi după ce imaginea ei a fost terfelită în aşa fel, Maria a câştigat puncte serioase pe plan personal, căci frumoasa rusoaică a fost surprinsă în compania seducătorului model spaniol Andrés Velencoso, de 38 de ani. Îl ştiţi, e acelaşi care s-a iubit timp de cinci ani cu Kylie Minogue. Ei bine, Maria şi Andrés au fost fotografiaţi, aşadar, pe străzile Parisului, cu ocazia turneului de tenis de la Roland Garros. Nu că blonda ar mai avea vreo treabă oficială pe acolo... În pozele realizate de paparazzii tabloidului italian „Chi“, îi vedem pe cei doi în posturi cât se poate de familiare, semn că aceasta nu este chiar prima lor întâlnire. În unele cadre, îndrăgostiţii zâmbesc şi se sorb din ochi, în altele apar luând prânzul împreună şi plimbându-se romantic.

Pozele de paparazzi cu escapada romantică a Mariei la Paris

Maria şi Andres

Este o schimbare semnificativă şi pentru seducătorul spaniol, erou al campaniilor publicitare pentru Chanel, Louis Vuitton sau H&M, după ce a făcut pereche cu o divă pop cu zece ani mai în vârstă decât el. Ne referim la Kylie Minogue, desigur, şi la o poveste de dragoste care s-a lăsat cu numele ei tatuat pe corpul lui. De data aceasta, diferenţa de vârstă este în favoarea lui, manechinul fiind cu nouă ani mai mare decât jucătoarea de tenis.

Cu toate că Maria şi Andrés nu şi-au confirmat relaţia, se pare că aceasta nu este chiar de ieri, de azi, cei doi fiind zăriţi împreună şi la festivalul de muzică Coachella, din Indio, California, în luna aprilie.

Andres Velencoso

Dar se pare că Andrés nu este singura noutate din viaţa Mariei. Dacă tot a fost atâta timp cel mai bine plătită atletă din lume (11 ani), Maria a hotărât că este timpul să înveţe să-şi managerize mai bine imaginea şi căruţa de bani. Nu avem încă prea multe detalii despre asta, dar fotografiile postate de Maria pe coturile ei sociale ne dau de înţeles că sportiva a devenit studentă a prestigioasei Harvard Business School. Acum nu ne mai miră de ce zâmbeşte atât de frumos Maria, în ciuda scandalului de dopaj care a făcut înconjurul lumii…

foto: guliver/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya