Maria Shriver, sătulă de infidelităţile lui Arnold

11 mai, 2011

Divorţul fostului guvernator al statului California poate fi surprinzător pentru unii, nu însă şi pentru apropiaţi, care spun că Maria Shriver se săturase de infidelităţile lui Schwarzenegger. Mai mult, o sursă din cercul lor de prieteni a declarat

Divorţul fostului guvernator al statului California poate fi surprinzător pentru unii, nu însă şi pentru apropiaţi, care spun că Maria Shriver se săturase de infidelităţile lui Schwarzenegger.

Mai mult, o sursă din cercul lor de prieteni a declarat pentru TMZ că Maria simţea că „e imposibil” să mai trăiască alături de soţul său – iar copiii au conştientizat situaţia şi au grăbit-o pe mama lor să pună capăt mariajului. De latfel, se pare că Maria şi-ar fi dorit divorţul de acum doi ani – dar, potrivit aceleiaşi surse, a amânat acest pas pentru că în 2009 şi-a pierdut mama. A revenit la această decizie în luna ianuarie a acestui an, dar şi atunci a trebuit să lase divorţul deoparte, pentru că a murit tatăl său. Desigur, o cauză importantă a amânării despărţirii a fost cariera politică a lui Arnold – care, în calitate de guvernator, trebuia să aibă o viaţă de familie impecabilă, ascunzându-şi păcatele sub covor şi forţând-o pe doamna Schwarzenegger să închidă ochii la aventurile soţului.

TMZ adaugă faptul că Maria s-a mutat la un hotel din Beverly Hills – iar după plecarea ei, Arnold a devenit un alt om, încercând din răsputeri s-o recâştige şi să-şi salveze căsnicia. „Nu se putea purta mai drăguţ cu ea, acum că l-a părăsit”, afirmă o sursă apropiată soţilor.

Foto: Northfoto



Recente pe Ok! Magazine

Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg