Mariah Carey & Nicki Minaj: S-a încheiat războiul dintre dive?

16 ianuarie, 2013

Să fie doar un conflict între generaţiile de artişti sau o strategie disperată de a câştiga popularitate? Şi mai ales, s-a încheiat scandalul dintre cele două dive ale muzicii?

Să fie doar un conflict între generaţiile de artişti sau o strategie disperată de a câştiga popularitate? Şi mai ales, s-a încheiat scandalul dintre cele două dive ale muzicii?

Pe platourile emisiunii American Idol s-a aşternut pacea. Cel puţin, la prima vedere. Cele două artiste ale muzicii pop – una cu ştate vechi în industrie, cealaltă cu un succes proaspăt la noua generaţie – au îngropat securea războiului în cadrul unei conferinţe de presă, ţinută pe 8 ianuarie. Doar că lupul îşi schimbă blana, dar năravul ba, iar cele două membre ale juriului American Idol n-au învăţat nimic din tot scandalul iscat de ele, profitând de orice şansă pentru a-şi scoate colţii. Reporterii le-au iscodit pe fete în legătură cu motivul care a pornit cearta, dar Mariah nu şi-a asumat nicio vină, afirmând doar că „atacul a fost dintr-o singură direcţie“. Atât i-a trebuit lui Nicki, care a izbucnit din nou, negând vehement afirmaţia colegei sale. Iar privirile tăioase care au urmat au indus în eroare pe toată lumea... s-au împăcat sau nu?

Spiritele s-au încins în cel mai recent sezon al emisiunii americane, când Nicki a iscat un scandal public în timpul unei audiţii la începutul lui octombrie, anul trecut. „Crezi că e o glumă nenorocită?! Dacă mai spui un singur cuvânt urât despre mine, un singur cuvânt – îţi rup capul!“, a răbufnit Nicki, replică la care cântăreaţa de 42 de ani a ripostat cu o aluzie la naivitatea enervantă a colegei sale din juriu. Iar cearta celor două vedete a şi făcut ocolul Internetului, după ce site-ul TMZ a încărcat înregistrarea pe YouTube.

Lucrurile au mers atât de departe, încât faimoasa cântăreaţă pop a angajat mai mulţi oameni care sa o protejeze pe ea şi pe copiii ei. „Am grijă de doi copii şi nu vreau să risc, aşa că da, recunosc, am angajat mai mulţi oameni de pază“, a spus Mariah, într-un interviu difuzat de canalul ABC pe 1 ianuarie. Mama gemenilor lui Nick Cannon a mai recunoscut că nu se simţea deloc în siguranţă pe platourile de filmare. „Când cineva începe să ameninţe pe altcineva, lucrurile nu sunt deloc în regulă“. Iar Nicki nici că a avut ceva de comentat, după aceste declaraţii.

În schimb, Barbara Walters – cea care a intervievat-o pe Mariah în legătură cu scandalul – susţine că au existat ameninţări şi mai dure la adresa vedetei din partea nonconformistei rapperiţe, care ar fi admis că dacă avea o armă, ar fi împuşcat-o – cuvinte cu totul deplasate, pentru că Nicki Minaj a negat cu desăvârşire că ar fi scormonit asemenea ameninţări.

Care să fi fost, totuşi, mărul discordiei între Mariah şi Nicki? Să fi fost doar o strategie mascată pentru ca „American Idol“ să câştige popularitate? „Mariah se aştepta să fie singura femeie din juriul emisiunii, ca apoi să afle că Nicki Minaj a fost cooptată ca membru“, a explicat Barbara Walters. Să se fi simţit ameninţată de mai tânăra şi neconvenţionala colegă de breaslă? Tot ce-i posibil. În cadrul interviului dat pentru ABC, cântăreaţa de r&b a recunoscut că face totul pentru binele show-ului, dar că speră ca drama să merite chinul. Pe de altă parte, este posibil ca tot scandalul care durează de jumătate de an să fie doar o măsură disperată de a incita publicul. Ratingul emisiunii „American Idol“ a fost în continuă creştere până în 2007, cu peste 37 de milioane de telespectatori pentru sezonul şase. În comparaţie, sezonul 11 de anul trecut a fost urmărit doar de 22 de milioane de oameni – cu mult mai puţin decât s-ar fi aşteptat.

Ca să-şi mai spele“ imaginea pătată de scandaluri, Nicki Minaj a declarat public că a încetat conflictul cu Mariah Carey. „Timpul vindecă toate rănile“, a completat Mariah, în timpul conferinţei de presă ţinute pentru a declara armistiţiul dintre cele două dive. Aşa să fie? Mai bine aşteptăm sezonul următor din „American Idol“.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg