Mariah Carey şi-a hărţuit sexual bodyguardul? Acesta ameninţă că o dă în judecată!

8 noiembrie, 2017
mariah carey GettyImages 532093510 768x996 jpeg

Cel mai recent scandal de la Hollywood o are în prim-plan pe cântăreaţa Mariah Carey. Aceasta este acuzată de către fostul ei bodyguard de hărţuire sexuală, dar şi de faptul că îi datorează peste 200.000 de dolari.

Michael Anelo, în spatele divei, în aprilie 2016

Michael Anello, fostul bodyguard al artistei, ameninţă că ia măsuri legale împotriva acesteia, susţinând că l-a hărţuit sexual, umilit şi că-i datorează... bani, anunţă TMZ. Bărbatul în cauză a mărturisit că Mariah se referea la el spunându-i ”neo-nazist”, dar şi că diva îi este datoare cu 221, 329, 51 dolari.

În respectiva declaraţie, Michael povesteşte şi că artista este rasistă, insistând ca ”să fie înconjurată doar de bodyguarzi de culoare, nu albi”. Mai mult de atât, fostul bodyguard susţine că artista a comis „acte sexuale doar pentru ca acestea să fie văzute de el”.

Publicaţia amintită anterior titrează că există deja o ciornă a acestor acuzaţii, pe care avocatul lui Anello ameninţă s-o depună, dacă Mariah nu răspunde acuzaţiilor şi nu-şi plăteşte datoria. Chipurile, firma lui Anello a fost angajată de către artistă în perioada iunie 2015 – mai 2017, timp în care nu a încasat niciun cent din suma datorată.

Este de notorietate că artista are o relaţie dificilă cu angajaţii ei

Momentan, nu există o poziţie oficială din partea artistei, aşadar nu ştim dacă au început negocierile sau aceasta ignoră acuzaţiile.Recente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu