Marilyn Manson a omorât-o pe fosta iubită a lui Keanu Reeves! Cum a contribuit rockerul la cea mai mare tragedie din viaţa actorului

23 aprilie, 2021
1 fotojet jpg jpeg

Keanu Reeves este un tip destul de introvertit la Hollywood, însă firea lui stingheră şi „neprietenoasă” e posibil să aibă de-a face cu toate tragediile din viaţa lui. Una cauzată chiar de rockerul Marilyn Manson!

Viaţa lui Reeves a fost presărată cu momente dificile încă din fragedă pruncie. La numai 3 ani, a fost abandonat de tată, care nu era decât un traficant de heroină, care stătea mai mult la închisoare decât acasă. Apoi, în 1993, Keanu şi-a pierdut cel mai bun prieten. Tot din cauza drogurilor, River Phoenix murind din cauza unei dupradoze de droguri.

Dar trecutul întunecat al starului hollywoodian nu s-a încheiat atunci. În 1999, când cariera actorului era în plină ascensiune, Keanu şi iubita lui de-atunci şi-au pierdut copilul. Fiica pe care Jennifer Syme o purta încă în pântece s-a stins din viaţă când încă nici nu apucase să se nască.

Întreaga durere a actorului s-a suprapus cu succesul lui din The Matrix, celebritatea enormă pe care i-o adusese filmul nefăcând decât să adâncească suferinţa celor doi părinţi, care erau nevoiţi să aibă de-a face – în acele momente înfiorătoare – şi cu atenţia constantă a presei şi-a publicului.

Lungul şir al tragediilor

Din păcate, lungul şir al tragediilor din viaţa lui Reeves nu s-au încheiat încă. Actorul şi iubita sa n-au reuşit să rămână împreună după pierderea fetiţei lor, însă menţineau legătura unul cu altul pe cât de mult posibil. Biata Jennifer a încercat să-şi găsească alinarea în droguri după pierderea suferită. Şi şi-a pierdut viaţa la numai 18 luni după decesul fiicei sale.

Dar ce legătură are Marilyn Manson în toată această poveste tristă?

Ei bine, Manson a fost implicat în moartea fostei iubite a lui Keanu. Se pare că Marilyn a fost cel care i-a dat lui Syme droguri în noaptea morţii ei. Rockerul a găzduit o petrecere răsunătoare, la care a participat şi Jennifer şi de unde aceasta şi-a putut lua câte droguri şi-a dorit.

Accident auto fatal

N-a făcut o supradoză, după cum am fi tentaţi să credem. Dar s-a urcat la volan sub influenţa substanţelor interzise şi n-a fost în stare să conducă decât puţin până s-a lovit de ceva şi a murit în urma impactului.

În urma decesului lui Jennifer Syme, Marilyn Manson s-a apărat cum a putut mai bine şi a negat orice legătură cu dispariţia ei prematură. Ce-i drept, nu a condus el maşina în care şi-a pierdut viaţa biata femeie, însă tot s-a făcut vinovat de faptul că i-a oferit acesteia câte droguri a vrut şi apoi a lăsat-o să urce la volan.

Reeves a refuzat să detalieze pierderea lui Jennifer în spaţiul public. El a declarat doar că nimeni nu poate trece peste asemenea suferinţă şi că, în final, tot singur te simţi după o astfel de tragedie.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg