Marion Cotillard şi-a înjectat buzele? Iată cum arată acum!

7 martie, 2017
Marion Cotillard buze jpeg

A avut dintotdeauna buze pline, aşa că nu ne-am gândit că actriţa ar vrea să recurgă vreodată la o astfel de intervenţie. Totuşi, cele mai recente fotografii postate de Marion Cotillard pe reţelele de socializare ne dau de înţeles că actriţa de 41 de ani şi-ar fi mărit buzele.

Acum şi înainte

Total schimbată! Aşa s-a afişat Marion Cotillard în faţa fanilor internauţi! Starul francez şi-a făcut nişte fotografii pe care, ulterior, le-a urcat pe reţelele de socializare, pentru a-i pune la curent pe fani cu noul ei proiect cinematografic, filmul Rock'N Roll, la care lucrează alături de soţul ei, regizorul şi scenaristul Guillaume Canet.

Aşa arată acum actriţa

Culmea e că fanii nu s-au arătat deloc cuceriţi de aceste noi fotografii cu actriţa, mulţi acuzând-o că şi-a injectat buzele şi că rezultatul nu este unul plăcut. ”Ţi-ai făcut buzele?”, ”Încerci să semeni cu Angelina Jolie sau altcineva?”, ”De ce ai face asta”, ”Arată atât de rău, ea avea nişte buze natural superbe. O urăsc pe Kylie Jenner pentru că a dat tonul acestui trend”, au fost doar câteva dintre reacţiile stârnite de aceste fotografii postate de Marion.

Schimbare e evidentă, dar reprezentanţii actriţei neagă zvonurile

Totuşi, contactaţi de UsWeekly, reprezentanţii actriţei au negat că aceasta ar fi recurs la o astfel de schimbare. PR-ul starului a afirmat că buzele mărite nu sunt rezultatul vreunei intervenţii chirurgicale. Să-i credem?

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg