Mark Wahlberg a renunţat de tot la sindrofii

15 septembrie, 2010

Actorul, cunoscut drept un mare petrecăreţ, spune că se simte mult mai bine după ce a înlocuit nopţile nebune de beţie cu partidele liniştite de golf şi zilele petrecute alături de copii săi.

Actorul, cunoscut drept un mare petrecăreţ, spune că se simte mult mai bine după ce a înlocuit nopţile nebune de beţie cu partidele liniştite de golf şi zilele petrecute alături de copii săi.

Mark Wahlberg (43) a avut mari probleme în tinereţe. Dependent de cocaină, el a ajuns chiar şi la închisoare. Până de curând, nelipsit din cluburile de noapte, băiatul rău de la Hollywood s-a potolit. „Mă bucur enorm că nu mai sunt acea persoană care nu rata nicio petrecere. Chiar m-am cuminţit acum”, se confesează el. Potrivit spuselor sale, cel mai important pentru el, în acest moment, este să-şi petreacă timpul liber alături de familie şi de cei patru copii ai săi, Ella Rae (7), Michael (4), Brendan Joseph, (2) şi Grace Margaret (8 luni).

Prezent la lansarea celui mei recent film al său, „The Other Guys”, Mark a susţinut că s-a transformat într-un bărbat cuminte şi devreme acasă. „Chiar îmi place să fiu la ora 22.00 în pat şi prefer o zi petrecută într-un country club decât într-unul de noapte. Joc golf în fiecare dimineaţă, iar în timpul zilei stau cu copii mei. Nu m-am simţit demult atât de bine şi de relaxat”, a spus el. Cum se ştie însă că lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba, ne aşteptăm în orice moment ca domnul Wahlberg să fie din nou reţinut de poliţie pentru consum de droguri sau condus sub influenţa alcoolului.

Foto: NorthFotoRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}