Marlene Dietrich a avut o aventură cu J.K. Kennedy, dar şi cu tatăl preşedintelui american. Cum i-a comparat pe cei doi iubiţi?

10 septembrie, 2019
1 gettyimages 3265012 jpg jpeg

Legendara actriţă din Vechiul Hollywood nu şi-a ascuns niciodată bisexualitatea – fiind şi protagonista primului sărut lesbian de pe marele ecran, în 1930 – însă a făcut la fel de multă vâlvă şi cu relaţiile ei heterosexuale. Mai ales cu aventurile avute cu bărbaţi sus-puşi…

Printre partenerii de sex ai starului hollywoodian s-au numărat şi nume celebre, precum Ernest Hemingway, John Wayne (cu care a avut, de altfel, o relaţie de 20 de ani), generalul George S. Patton, ambasadorul Statelor Unite Joseph Kennedy, dar şi fiul său, John F. Kennedy, pe aceştia din urmă comparându-i la pat fără nicio urmă de pudoare.

gettyimages 2638092 jpg jpeg

Dar cum a ajuns Marlene să se culce cu preşedintele Statelor Unite? Era toamna lui 1962, într-o după-amiază de sâmbătă, când actriţa fusese chemată la Casa Albă, pentru o întâlnire între patru ochi cu şeful statului. Dietrich avea 61 de ani atunci, dar vârsta n-o împiedica să-şi trăiască viaţa ca la 20 de ani. Aşadar a răspuns afirmativ invitaţiei preşedintelui, cu toate că avea alte planuri în acea seară.

Aventura cu preşedintele

gettyimages 2663595 jpg jpeg

Diva hollywoodiană trebuia să fie la Casa Albă la ora 18, iar la 19 trebuia să se prezinte la hotelul Washington pentru a primi un premiu pentru întreaga sa carieră de la nişte refugiaţi evrei. A ajuns la Casa Albă la ora stabilită, a fost servită cu un pahar de vin şi invitată să îl aştepte pe Kennedy în apartamentul lui. JFK a intrat în încăpere la 18.15, a condus-o pe vedetă pe una dintre terase, după care i-a şoptit duios la ureche: “Sper că nu te grăbeşti…”

gettyimages 2641521 jpg jpeg

Dietrich i-a explicat preşedintelui că, la ora 19, era aşteptată de 2.000 de evrei şi că deja era ora 18.30… “Asta nu ne lasă prea mult timp la dispoziţie…”, i-a insinuat Kennedy. Iar ea a fost perfect de acord că ar trebui să se grăbească dacă aveau să profite unul de compania altuia.  

Comparaţia între tată şi fiu

marlene 2 jpg jpeg

Preşedintele a condus-o pe actriţă în dormitorul prezidenţial, unde a început să-şi descheie cămaşa şi apoi bandajul pe care-l avea din cauza problemelor de spate. Când a văzut diva hollywoodiană scena deloc atrăgătoare s-a gândit: “Bineînţeles că vreau să mă culc cu preşedintele, dar să fiu a naibii dacă o să stau eu deasupra!”

gettyimages 2644062 jpg jpeg

Din fericire, “preludiul” s-a încheiat rapid, aproape la fel de rapid ca partida de sex în sine. “După ce am făcut sex, el a adormit”, a mărturisit Marlene în jurnalul ei. “M-am uitat la ceas şi era 18.50. M-am îmbrăcat şi l-am zgâlţâit puţin ca să îl trezesc, pentru că nu ştiam cum să ies din Casa Albă şi nici nu puteam să-mi chem, pur şi simplu, un taxi.”

Concluzia

gettyimages 2637411 jpg jpeg

Kennedy şi-a pus un prosop în jurul taliei şi a condus-o pe actriţă la lift, unde i-a spus liftierului să îi cheme doamnei o maşină “fără prea mare tam-tam, aşa, de parcă era o întâlnire ca oricare alta, ceea ce chiar era pentru preşedintele infidel”, stă scris într-una dintre numeroasele biografii mai mult sau mai puţin autorizate ale fostului şef de stat american.

Înainte de-a se închide uşile liftului, JFK a întrebat-o, în mod direct, pe Dietrich: “Vreau să ştiu un singur lucru - te-ai culcat vreodată şi cu tatăl meu?”

1 marlene 1 jpg jpeg

Răspunsul oferit sau nu de actriţă atunci era afirmativ, superstarul hollywoodian ajungând chiar să-i compare pe cei doi iubiţi ai ei, tatăl şi fiul, spunând că John F. Kennedy a fost chiar şi mai rapid decât tatăl lui, care nu era nici el vreun amant generos cu partenerele lui…

foto - Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg