Matt Damon i-a dezamăgit pe iubitorii de animale

28 noiembrie, 2016
The 30th Annual American Cinematheque Awards Gala in LA jpeg

După ce s-a lăudat în faţa întregii lumi că va salva sute de câini fără stăpân de la moarte, actorul n-a mai ridicat un deget, iar patrupezii au avut, din păcate, de un sfârşit tragic.

image

Matt, împreună cu alte celebrităţi precum Joaquin Phoenix şi Minnie Driver, s-au implicat într-o acţiune caritabilă, care avea drept scop salvarea de la moarte a câtorva sute de câini, care urmau să ajungă la târgul de carne din China. Spre dezamăgirea tuturor iubitorilor de animale, actorul nu şi-a onorat promisiunea, pentru că animalele n-au ajuns într-adevăr la târg, însă au avut tot un sfârşit tragic.

Ce s-a întâmplat?

În urma investigaţiei realizate de Daily Mail, am aflat că 300 de câini au fost trimişi la adăpostul Nanning din China, iar alţi 700 au ajuns la un sanctuarul Buddhist. Intenţia a fost bună, câinilor urma să li se găsească stăpâni, însă nu s-a întâmplat aşa ceva. Mulţi dintre ei erau bolnavi sau s-au îmbolnăvit între timp şi, mai grav de atât, sanctuarul religios a ajuns, de fapt, la concluzia că animalele nu merită efortul lor susţinut de-a le oferi acestora tratamentul necesar.

Drept urmare, două treimi din câini au fost lăsaţi să moară în cuştile lor, la temperaturi ridicate, la care erau expuşi în plină după-amiază. “Dacă ar fi fost lăsaţi în abatoarele chinezeşti, unde ar fi fost loviţi în cap şi omorâţi, ar fi fost mai bine pentru câini, decât să cunoască o moarte lentă şi dureroasă, cum s-a întâmplat de fapt”, a declarat un voluntar.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg