Matthew McConaughey se înfometează pentru un Oscar?

3 decembrie, 2012

Cod galben de subnutriţie! Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood se topeşte pe picioare în numele artei.

Cod galben de subnutriţie! Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood se topeşte pe picioare în numele artei.

O nouă zi, un nou kilogram în minus, un pas înainte spre Oscar. Şi-un al doilea spre o tulburare digestivă. La asta se re­zumă în ultimul timp viaţa lui Matthew McConaughey, obsedat să arate cât mai autentic în rolul unui bolnav de SIDA, în filmul „The Dallas Buyers Club“. O obsesie care riscă însă să-i pună ac­torului sănătatea în pericol, după ce acesta a slăbit dramatic, dând jos nu mai puţin de 14 kilograme. Aşa încât, într-una dintre cele mai recente apariţii ale fostului stripper din „Magic Mike“, MMC i-a spe­riat pe cei de faţă cu silueta şi figura lui scheletice. O transformare şocantă, rezultat al unei diete ex­treme: actorul a consumat zilnic doar 140 de grame de alimente, bogate în proteine, ce-i drept, şi-a băut multă apă.

Citeşte şi Jared Leto a săbit pe modelul Matthew McConaughey!

„Slăbirea dramatică poate avea ca urmări scăderea nivelului de energie, proasta dispoziţie şi creşterea excesivă a colesterolului, ceea ce duce la afecţiuni precum litiaza biliară“, a declarat doctorul dietetician Naras Lapsys, citat de revista OK! Austra­lia. Dar chiar este nevoie ca Matthew să-şi sacrifice sănătatea pentru acest rol? Căci specialiştii în IT spun că acest look se poate obţine foarte uşor şi cu ajutorul tehnologiei moderne şi al machiajului, fără să se pună în pericol sănătatea actorului.

„Acum mă simt bine. Cu toate că am, pro­babil, cu 35 la sută mai puţină energie. Părţile cele mai grele au fost pragurile. Odată ce ajungi la 83 de kilograme, scapi foarte repede şi de următoa­rele trei. Iar odată ce ajungi la 75, bam, mai dai jos încă cinci kilograme şi tot aşa…“, explică Matthew cum a reuşit să arate ca o umbră – cântărind 64 de kilograme, la o înălţime de 1,83 m.

Actorul, care va deveni pentru a treia oară tată, se pare că a slăbit asistat de un doctor, care-i monito­rizează permanent starea de sănătate. „Este la cea mai mică greutate la care putea ajunge. Într-o lună, însă, va începe să se îngraşe la loc“, susţine o sursă apropiată actorului. Asta-i o veste bună, căci îl vrem înapoi pe MMC, cu tot cu cele 90 de kilograme de altădată.

Foto: guliver/splash news, heptaRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg