Mel B divorţează după aproape 10 ani de mariaj

21 martie, 2017
stephen belafontemel b gettyimages 495026004 jpg jpeg

Mariajul lor n-a fost lipsit de urcuşuri şi coborâşuri, e clar. Totuşi, acum, artista este hotărâtă să nu mai deja nicio şansă căsătoriei cu Stephen Belafonte, depunând deja actele de divorţ!

Mel B a depus actele de divorţ

”E! News” a intrat în posesia cererii de divorţ depuse de Mel B în instanţă. În acele documente, fosta Spice Girls cita ”diferenţa ireconciliabile” ca motiv de divorţ, o ”practică” des întâlnită printre celebrităţile de peste Ocean.

Prin respectiva cerere, Mel B îi cerea celui cu care a fost căsătorită aproape zece ani pensie alimentară pentru fiicei lor de cinci ani, Madison Brown Belafonte, dar şi custodia. Se pare că ruptura dintre cei doi soţi a avut loc acum mai multe luni, iar decizia de a divorţa a fost luată în decembrie 2016, atunci când a şi depus actele de divorţ.

Fotografia postată de ziua lui

Culmea e că-n februarie 2017, artista a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare la adresa încă-soţului ei, cu ocazia zilei de naştere: ”Iubitul meu @stephen, am trecut prin tot felul de lucruri care ar despărţi orice cuplu, dar am ieşit mai puternici. M-ai iubit înainte să mă iubesc eu pe mine, eşti cel mai important om pentru mine, dar să nu uităm că, uneori, eşti un idiot de asemenea. Te iubesc! Zece anid e mariaj”. Ce să mai înţelegem, aşadar? S-o fi răzgândit în privinţa divorţului? Rămâne de văzut!

She won't take them off A post shared by Mel B (@officialmelb) on Feb 20, 2017 at 1:28pm PST

She won't take them off

A post shared by Mel B (@officialmelb) on Feb 20, 2017 at 1:28pm PST

Mel B şi Belafonte s-au căsătorit în secret, în iunie 2007, în Las Vegas, după doar cinci luni de relaţie. Trei ani mai târziu, soţii Belafonte şi-au reînnoit jurămintele de iubire în faţa prietenilor lor, în cadrul unei ceremonii în Egipt. În 2011, Mel B şi Stephan au devenit părinţii unei fetiţe pe nume Madison Belafonte.

foto: getty / instagramRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg