Mel B, fosta Spice Girl, aventură sexuală cu un fost model Playboy, într-o toaletă publică

7 iulie, 2014
luann white big jpeg

Nu ştim ce să credem, dar umblă vorba că juratul X Factor “s-a bucurat de o oră fierbinte” cu un fost iepuraş Playboy. Pe când Mel B urmărea The Peep Show, împreună cu soţul ei, Stephan Belafonte, atenţia i-a fost furată de una dintre actriţe

De curând, umblă vorba că juratul X Factor “s-a bucurat de o oră fierbinte” cu un fost iepuraş Playboy. Pe când Mel B urmărea The Peep Show, împreună cu soţul ei, Stephan Belafonte, atenţia i-a fost furată de una dintre actriţe – Luann Lee, o blondă de 53 de ani, care s-a dezbrăcat la un moment dat şi pentru faimoasa revistă pentru bărbaţi – pe care a urmărit-o în toaletă pentru a o… seduce.

“E foarte pasională şi senzuală. E cumva, ca un bărbat – foarte directă, determinată şi doritoare. Înţeleg de ce i se spune Scary Spice”, spune fostul model Playboy, care este şi mamă a unui copil, pentru publicaţia tabloidă The Sun. Conform ei, atracţia sexuală dintre ea şi vedeta de 39 de ani a fost atât de puternică, încât Mel nu s-a putut abţine să nu o urmărească până la toaletă.

“Am intrat la toaleta pentru cei cu handicap pentru că e mai spaţioasă şi voiam să îmi aşez geanta undeva – atunci a intrat şi ea. M-a întrebat dacă mă supăr şi a intrat direct înăuntru. Atunci, m-a trântit de perete şi a început să mă sărute”, continuă Luann. “Sărută foarte bine. A durat 5 minute, după care a început să mă atingă şi în alte zone”.

Mel B, aventură sexuală în toaleta unui bar, cu un fost model Playboy

image

Conform acestei starlete, se pare că după o oră de hârjoneală între cele două, un ofiţer de securitate a venit să verifice dacă totul este în regulă şi să le invite afară. Desigur, afară se afla soţul vedetei, care o aşteptase atâta timp. Mai mult, după incident, blonda susţine că a continuat să se vadă cu fosta Spice Girl, care o vizita în Los Angeles, dar Belafonte s-ar fi simţit gelos din cauza acesteia.

image

Cu toate că mărturisirile acestei necunoscute par trase de păr, anul trecut, Mel chiar a recunoscut, în mod neaşteptat, că a avut o relaţie de 5 ani cu o femeie, Chrisa Parker. “Oamenii mă cred lesbiană, bisexuală sau heterosexuală, dar doar eu ştiu cine a fost în patul meu şi asta e… am un apetit sexual foarte puternic şi o viaţă sexuală incredibilă”, a declarat vedeta pentru omul de televiziune Howard Stern.

FOTO Luannlee.comRecente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg