Mel B şi-a părăsit soţul, după ce acesta a învineţit-o

16 decembrie, 2014

Mel B a pus piciorul în prag şi şi-a părăsit soţul cu care este căsătorită de şapte ani, producătorul muzical Stephen Belafonte. Conform tabloidului The Sun, juratul X Factor, în vârstă de 39 de ani, şi-a făcut bagajele şi a părăsit

Mel B a pus piciorul în prag şi şi-a părăsit soţul cu care este căsătorită de şapte ani, producătorul muzical Stephen Belafonte.

Conform tabloidului The Sun, juratul X Factor, în vârstă de 39 de ani, şi-a făcut bagajele şi a părăsit casa pe care cuplul o deţine în Londra, după ce ultima lor ceartă s-a lăsat cu violenţă domestică. Mai mult, amicii fostei Spice Girl încearcă s-o determine pe Mel să divorţeze de soţul ei abuziv. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al vedetei a refuzat să comenteze acest lucru.

Totul a început duminica trecută, când Mel B a apărut la show-ul "X Factor" într-o stare fizică proastă, ca urmare a faptului că a fost bătută de Stephen, lucru încă neconfirmat.

Nu e prima dată când se vorbeşte despre violenţă domestică în cazul lor. De data aceasta, însă, lucrurile par scăpate de sub control. Mai întâi, doctorii au anunţat în urmă cu două zile că jurata Mel B avea să lipsească din platoul showului britanic "X Factor" pentru că nu se simte bine - asta după ce leşinase vineri, în drum spre conferinţa de presă a emisiunii. Iar absenţa ei a fost urmată de zvonuri cum că ar fi fost dusă la spital din cauza unei afecţiuni misterioase. Suspansul a crescut, culminând cu apariţia ei neaşteptată la emisiunea de aseară, pentru a-l vedea pe concurentul Ben Haenow încoronat câştigător.

Mel B's husband Stephen Belafonte hits out after fans accuse him of hitting his wife following her bruised app... http://t.co/Ad1AVBINjz — Thoughtful (@OganBelema) December 15, 2014

Mel B's husband Stephen Belafonte hits out after fans accuse him of hitting his wife following her bruised app... http://t.co/Ad1AVBINjz

— Thoughtful (@OganBelema) December 15, 2014

Şi nu a fost o apariţie fără unde de şoc: Mel nu a purtat verigheta de 20.000 de lire sterline. Iar telespectatorii au remarcat că avea faţa umflată, o vânătaie pe obraz şi nişte urme de violenţă pe braţe, în ciuda fondului de ten pe care probabil s-a chinuit să-l folosească în culise. Conturile de socializare s-au implut imediat de comentarii despre faptul că Mel a fost bătută măr de soţul Stephen.

Sub această presiune, Belafonte s-a simţit forţat să reacţioneze, a doua zi, pe Twitter: "Nu răspund de obicei la mesajele negative de aici, dar răspund la comentariile despre faptul că mi-am bătut soţia, care sunt dezgustătoare şi neadevărate. Mel nu s-a simţit bine, am avut o echipă de doctori care au ajutat-o să-şi revină cât de cât, iar dacă fanii ei nu pot înţelege asta fără să alunece pe panta comentariilor negative atunci nu sunt fani adevăraţi". "The Sun" a pus, însă, paie pe foc, scriind că Stephen nu a fost văzut la spitalul unde Mel fusese adusă de urgenţă şi că a refuzat să dea detalii despre starea soţiei, ceea ce-l face suspect. Mai mult, sora şi mama ei s-au arătat îngrijorate pe Twitter, dezvăluind astfel că nici ele nu ştiau mai multe despre starea lui Mel. Altfel spus, toată lumea bănuieşte că acest mister a existat tocmai pentru că Belafonte a încercat să-şi acopere vina de soţ agresor, iar Mel s-a străduit să braveze, dar a lăsat un detaliu drept indiciu: n-a mai purtat verigheta aseară, în platoul de televiziune!

Foto: WENN, TwitterRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg