Mel Gibson se consideră un ratat

22 septembrie, 2010

Actorul şi regizorul i-a scris mai multe e-mailuri fostei sale iubite, Oksana Grigorieva, în care şi-a cerut scuze pentru comportamentul său inadecvat.

Actorul şi regizorul i-a scris mai multe e-mailuri fostei sale iubite, Oksana Grigorieva, în care şi-a cerut scuze pentru comportamentul său inadecvat.

Mel Gibson (54) i-a declarat, în repetate rânduri, Oksanei (40): „Sunt un ratat, sper să mă poţi ierta la un moment dat!”. Potrivit TMZ.com, actorul, care a fost acuzat de fosta lui parteneră de viaţă de violenţă domestică, încearcă să repare greşelile pe care le-a făcut. Şi pentru că nu ar fi tocmai potrivit să apară la uşa ei, Gibson i-a trimis mamei copilului său în vârstă de 11 luni mai multe e-mailuri.

Chiar a doua zi după ce a lovit-o şi i-a spart un dinte, actorul i-a scris lui Grigorieva: „Cum te simţi? Îmi pare teribil de rău pentru ce am făcut!”. Pe 2 martie, el i-a trimis un mesaj de pe telefon, în care îi spunea: „Mi-am pierdut minţile. E clar că trebuie să găsesc repede o soluţie să-mi rezolv probleme şi regret că ai de suferit din cauza mea. Sunt un mare ratat.” Gibson mai susţine că o iubeşte foarte mult pe Oksana. Gesturile sale publice contrazic însă aceste declaraţii. Actorul a acuzat-o de mai multe ori pe frumoasa rusoaică de minciună şi chiar i-a adus injurii.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg