Melania Trump nu s-a mutat la Casa Albă până nu şi-a renegociat contractul prenupţial. Care a fost cea mai importantă clauză impusă de ea

26 iunie, 2020
1 gettyimages 1227443692 jpg jpeg

O nouă biografie incendiară dezvăluie faptul că Prima Doamnă nu şi-a intrat în drepturi de la început, ci a aşteptat ca soţul ei să revizuiască anumite aspecte din contractul prenupţial, chiar dacă, iniţial, a dat vina pe faptul că nu putea muta copilul de la şcoală.

S-a visat dintotdeauna conducător, i-a plăcut să iasă în faţă, să epateze, să surprindă masele şi să le domine cu discursul lui virulent şi iată că, după decenii în ipostaza de magnat, în 2016 a câştigat lupta în faţa lui Hillary Clinton şi a ajuns să conducă una dintre cele mai mari puteri din lume. Odată cu acest succes, toate tunurile presei mondiale au fost aţintite către familia prezidenţială, iar Melania nu a scăpat din vizorul comentatorilor. Şi deşi încă de la început a demonstrat că această nouă ipostază nu e ceea ce îşi doreşte, a ales să facă jocul celui care a făcut-o celebră. Teatrul pe care aceasta îl joacă în apariţiile publice este arhicunoscut de către fotoreporteri, care nu o dată au surprins-o zâmbind larg la cameră, pentru ca apoi să îi dea drumul la mână soţului ei şi să adopte o mină plină de dezgust. 

3 screenshot 2020 06 26 at 09 01 34 png png
Ceea ce pentru unii pare lux, pentru Melania este un chin. Viaţa la Casa Albă e ca o piesă de teatru

Însă ei nu i-a păsat atât de mult ce se întâmplă cu Donald Trump, cât viza momentul potrivit pentru a-l specula, asta pentru că se zvoneşte că ea ar fi vrut să divorţeze de ceva vreme, dar nu ar fi dat bine la imaginea publică a noului ales. Dar să ne amintim momentul oficializării statutului lor şi numeroasele rugăminţi din partea presei, a statului şi, nu în ultimul rând, a soţului ei de a se muta acolo unde îi era locul, la Casa Albă. Virulenţa venea din faptul că statul era nevoit să suporte sute de mii de dolari pentru a-i asigura acesteia siguranţa într-un alt stat decât cel în care soţul ei activa, adică în New York. Totul pe fundalul unor acuzaţii de hărţuire readuse în prim plan de presă, căci soţul ei este recunoscut pentru asta. De fapt, ea a jucat această carte cu mult tact: a mascat totul, susţinând că momentan nu îl putea muta pe fiul lor, Barron, de la şcoala  din New York, când, de fapt, aceasta i-a pus mai multe condiţii soţului ei, printre care cea legată tot de fiul lor, şi anume ca acesta să fie tratat la fel ca şi ceilalţi moştenitori ai lui. Asta pentru că Barron este, pentru ea, un CEC în alb şi tot ceea ce face la Casa Albă este să se ocupe de el.

2 gettyimages 1129709491 jpg jpeg
Fiul lor, Barron, în vârstă de 14 ani este asigurarea ei pentru viitor.
stanga
dreapta
2 gettyimages 1129709491 jpg jpeg
3 screenshot 2020 06 26 at 09 01 34 png png

Ţinând cont că imaginea lui Trump a fost, din nou, terfelită de protestele recente din SUA, iar sondajele nu sunt îmbucurătoare, a apărut deja zvonul că, după părăsirea celebrului domiciliu prezidenţial, în care dorm, deja, în dormitoare separate, Melania va face tot posibilul să evadeze din acest mariaj în care nu a fost niciodată fericită, dar în care şi-a putut cumpăra o parte din bucurii.Recente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg