Melania Trump nu s-a mutat la Casa Albă până nu şi-a renegociat contractul prenupţial. Care a fost cea mai importantă clauză impusă de ea

26 iunie, 2020
1 gettyimages 1227443692 jpg jpeg

O nouă biografie incendiară dezvăluie faptul că Prima Doamnă nu şi-a intrat în drepturi de la început, ci a aşteptat ca soţul ei să revizuiască anumite aspecte din contractul prenupţial, chiar dacă, iniţial, a dat vina pe faptul că nu putea muta copilul de la şcoală.

S-a visat dintotdeauna conducător, i-a plăcut să iasă în faţă, să epateze, să surprindă masele şi să le domine cu discursul lui virulent şi iată că, după decenii în ipostaza de magnat, în 2016 a câştigat lupta în faţa lui Hillary Clinton şi a ajuns să conducă una dintre cele mai mari puteri din lume. Odată cu acest succes, toate tunurile presei mondiale au fost aţintite către familia prezidenţială, iar Melania nu a scăpat din vizorul comentatorilor. Şi deşi încă de la început a demonstrat că această nouă ipostază nu e ceea ce îşi doreşte, a ales să facă jocul celui care a făcut-o celebră. Teatrul pe care aceasta îl joacă în apariţiile publice este arhicunoscut de către fotoreporteri, care nu o dată au surprins-o zâmbind larg la cameră, pentru ca apoi să îi dea drumul la mână soţului ei şi să adopte o mină plină de dezgust. 

Ceea ce pentru unii pare lux, pentru Melania este un chin. Viaţa la Casa Albă e ca o piesă de teatru
Ceea ce pentru unii pare lux, pentru Melania este un chin. Viaţa la Casa Albă e ca o piesă de teatru

Însă ei nu i-a păsat atât de mult ce se întâmplă cu Donald Trump, cât viza momentul potrivit pentru a-l specula, asta pentru că se zvoneşte că ea ar fi vrut să divorţeze de ceva vreme, dar nu ar fi dat bine la imaginea publică a noului ales. Dar să ne amintim momentul oficializării statutului lor şi numeroasele rugăminţi din partea presei, a statului şi, nu în ultimul rând, a soţului ei de a se muta acolo unde îi era locul, la Casa Albă. Virulenţa venea din faptul că statul era nevoit să suporte sute de mii de dolari pentru a-i asigura acesteia siguranţa într-un alt stat decât cel în care soţul ei activa, adică în New York. Totul pe fundalul unor acuzaţii de hărţuire readuse în prim plan de presă, căci soţul ei este recunoscut pentru asta. De fapt, ea a jucat această carte cu mult tact: a mascat totul, susţinând că momentan nu îl putea muta pe fiul lor, Barron, de la şcoala  din New York, când, de fapt, aceasta i-a pus mai multe condiţii soţului ei, printre care cea legată tot de fiul lor, şi anume ca acesta să fie tratat la fel ca şi ceilalţi moştenitori ai lui. Asta pentru că Barron este, pentru ea, un CEC în alb şi tot ceea ce face la Casa Albă este să se ocupe de el.

Fiul lor, Barron, în vârstă de 14 ani este asigurarea ei pentru viitor.
Fiul lor, Barron, în vârstă de 14 ani este asigurarea ei pentru viitor.

Ţinând cont că imaginea lui Trump a fost, din nou, terfelită de protestele recente din SUA, iar sondajele nu sunt îmbucurătoare, a apărut deja zvonul că, după părăsirea celebrului domiciliu prezidenţial, în care dorm, deja, în dormitoare separate, Melania va face tot posibilul să evadeze din acest mariaj în care nu a fost niciodată fericită, dar în care şi-a putut cumpăra o parte din bucurii.



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png