Michael Fassbender şi actriţa din “The Man from UNCLE” s-au despărţit

17 septembrie, 2015
F1 Grand Prix of Monaco jpeg

Cu siguranţă multe femei care-l admiră pe chipeşul actor se vor bucura să audă că s-ar fi despărţit de iubita sa, Alicia Vikander, după 9 luni de relaţie. Însă nouă ne cam pare rău pentru cei doi, care formau o pereche...exotică. El are origini irlandeze şi germane, ea suedeze...

image

Cu toate că între cele două staruri de film există o diferenţă de vârstă de 12 ani, Alicia având doar 26, iar Fassbender 38 de ani, se pare că au petrecut mult timp împreună, de când s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru “The Light Between Oceans”, film care va avea premiera anul viitor.Chiar în mai, frumoasa suedeză şi actorul din “X-Men” au pozat împreună ca un cuplu solid la Monaco Grand Prix, unde s-au bucurat de curse.

image

Presa speculează că cei doi au încheiat relaţia după mai bine de 9 luni (s-au cunoscut de la sfârşitul anului 2014) şi nu se ştie ce anume ar fi provocat ruptura, conform surselor citate de UsWeekly. Poate şi programul încărcat le-a îngreunat situaţia.

image

Alicia Vikander prinde tot mai mult succes de când a jucat impecabil alături de Henry Cavill şi Armie Hammer în filmul lui Guy Ritchie, “The Man from UNCLE”, şi în prezent îşi promovează şi filmul “The Danish Girl”, în care joacă cu Eddie Redmayne – un film promiţător care are mari şanse la Oscar. Urmează şi filmul în care a jucat alături de, acum, fostul ei iubit celebru.

image

Fassbender este celebru nu doar pentru prestaţia impresionantă din filme precum “Shame”, “X-Men”, “Inglorious Basterds”, dar şi pentru afinitatea sa uşor îndoielnică pentru femei foarte tinere. Dacă Alicia Vikander era mai tânără cu 12 ani, printre fostele lui iubite – tot actriţe, evident – se numără şi Zoe Kravitz, care e tot la fel de tânără ca şi aceasta, dar cu care Fassbender a avut o relaţie de 2 ani pe când Zoe avea 22. Iar actriţa cu care a apărut în filmul “Shame”, Nicole Beharie, e mai tânără cu 8 ani decât actorul.

image

FOTO Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg