Michael Jackson & Whitney Houston au fost iubiţi?

30 aprilie, 2012

Fostul bodyguard al artistului şochează cu dezvăluirile sale. Şi nu e singura bombă pe care acesta o lansează!

Fostul bodyguard al artistului şochează cu dezvăluirile sale. Şi nu e singura bombă pe care acesta o lansează!

Matt Fiddes, cel care i-a fost bodyguard şi confident lui Michael Jackson în ultima parte a vieţii, susţine că megastarul a avut o aventură secretă cu Whitney Houston în 1991. Expert în arte marţiale, ajuns acum milionar, Fiddes spune că Michael i s-ar fi confesat în ultimele zile ale vieţii lui şi i-ar fi povestit că şi-ar fi dorit să se căsătorească cu Whitney Houston. Asta deşi se pare că idila lor n-a durat mai mult de două săptămâni! "Whitney s-a mutat în acea perioadă la ranch-ul lui Michael şi au avut o aventură ca orice alt cuplu tânăr. Dar el a recunoscut ulterior că spera ca relaţia să meargă mai departe şi ştiu că a visat atunci s-o ia de soţie", a declarat Matt pentru The Sun.

Cât de adevărate să fie vorbele fostului bodyguard, care par din seria zvonurilor bombastice, inventate cu uşurinţă pe seama celebrităţilor dispărute dintre noi?! Povestea pare cu-atât mai mult aranjată ca-ntr-un joc de puzzle, dat fiind că vorbim de două dintre cele mai mari voci şi staruri muzicale ale Planetei. În plus, la începutul anului, parcă s-a zvonit că fratele lui Michael, Jermaine, ar fi avut o relaţie extraconjugală de un an cu Whitney, nu-i aşa? Acum să înţelegem că întreg Jackson 5-ul a avut o pasiune pentru ea? Dar, desigur, Michael şi Whitney ar fi putut fi cuplul de aur al muzicii...

Matt Fiddes îşi susţine cu tărie versiunea. Şi, în plină formă, lansează a doua bombă: el ar fi, de fapt, tatăl lui Prince Michael Jackson II (aka Blanket)! Mai exact, Fiddes spune că el a fost donatorul de spermă pentru fiul lui Michael - şi e atât de sigur pe ceea ce spune, încât intenţionează să meargă la Curtea din Los Angeles pentru a solicita un test ADN care să dovedească acest lucru.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg