Michael Jackson cânta ca să ajungă la orgasm, iar Lisa Marie Presley nu-l vedea niciodată nemachiat în pat. Care era poziţia sexuală preferată de Regele Pop?

12 februarie, 2021
5 2 jpg jpeg

A fost o relaţie ciudată care ne-a luat pe toţi prin surprindere, mai ales că cele două staruri nici măcar n-au făcut public mariajul lor în primă instanţă. Iar atunci când au anunţat că sunt soţ şi soţie, în 1994, s-a vehiculat ideea că Regele Pop s-a însurat cu fiica Regelui Rock and Roll doar pentru a-şi spăla imaginea de agresor de minori, pe care i-o dădeau procesele care-i fuseseră intentate.

Lisa avea 27 de ani când s-a măritat cu MJ şi susţine cu toată puterea că iubirea lor a fost cât se poate de reală. „Dacă facem sex?”, a întrebat la ABC proaspăta soţie. „Da! Da! Da!” „Adică credeţi că ne prefacem?”, a adăugat şi Michael. „Nu poţi să te prefaci 24 de ore din 24. Să dormi cu cineva, să te trezeşti în fiecare zi cu acea persoană. Nu m-aş fi căsătorit cu nimeni din alt motiv decât că m-am îndrăgostit de acea persoană!”, a precizat Presley.

Însă aşa-zisa lor fericire n-a durat mai mult de doi ani şi Lisa a depus actele de divorţ pentru că se răzgândise. De ce oare? Unul dintre foştii lor angajaţi susţine că întreaga lor căsnicie a fost doar de ochii lumii.

stanga
dreapta
3 3 jpg jpeg
4 4 jpg jpeg
6 buuuuuuuuuuna jpg jpeg

Sex fals

Conform celor declarate de fostul angajat, Jackson dădea cu parfum lenjeria intimă a soţiei lui, ca să pară, în faţa tuturor angajaţilor, că ea dormise în cameră cu el şi, mai mult de-atât, că făcuseră sex cu o seară înainte.

„Nu părea deloc o relaţie normală. Şi nici măcar o prietenie nu părea că era între cei doi...”, a declarat pentru CBS Sandy Domz, fost angajat la Neverland Ranch. „Michael arunca pe jos lenjerie feminină, pentru a păstra aparenţele unui cuplul normal. Parfuma acea lenjerie, ca să pară că ea fusese acolo, dar, din câte ştiu eu, ea nu a fost niciodată în camera lui. Dormea în camera Trandafirului sau în apartamentul musafirilor.”

Adrian McManus, fosta menejară, susţine, pentru The Sun, aceeaşi idee: „Eu curâţam după ei şi îmi părea că Michael se juca cu mine. Erau haine aruncate pe jos, ca să pară că au făcut sex cu o seară înainte. Ştiam că formau un cuplu, însă MJ încerca să ne convingă pe toţi cei din casă că aveau şi relaţii intime. Dar eu nu am crezut niciodată aşa ceva.”

Cânta ca să ajungă la orgasm

Mai mult de-atât, Lisa Marie a povestit prietenilor ei cum decurgeau momentele intime dintre ei. El cânta şi ţipa exagerat încercând să ajungă la orgasm, iar ea începea să râdă copios când vedea sforţările lui. Se pare că cei doi soţi s-au apropiat unul de altul, pentru prima dată, în vila din Florida a lui Donald Trump. A doua zi, Lisa le-a povestit prietenilor că... au fost ocupaţi toată noaptea şi că poziţia sexuală preferată a lui Michael era ca el să rămână în picioare pe întreaga durată a actului sexual.

„Era o adevărartă nebunie! El începea timid, dar apoi nu se mai sătura!”, se pare că ar fi spus Lisa amicilor ei.

J. Randy Taraborrelli, prietenul din copilărie al lui Jackson, susţine că a aflat detalii interesante despre viaţa sexuală a fostului cuplu de la prietenii lui Presley. Astfel, MJ nu urca niciodată în patul conjugal nemachiat şi nimic nu se întâmpla între ei cu liminile aprinse: „Prima dată când Lisa a vrut să aprindă luminile, Jackson a sărit din pat şi a fugit la baie, pentru ca ea să nu-i vadă trupul gol. A ieşit din baie 20 de minute mai târziu, cu machiajul intact şi purtând un capot. Apoi au făcut-o din nou.”Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg