Michelle Rodriguez confirmă relaţia cu Cara Delevingne

19 februarie, 2014

Noutăţi în comunitatea lesbienelor! Din ce în ce mai multe vedete recunosc că sunt bisexuale sau homosexuale. De curând, se pare că şi Michelle Rodriguez a recunoscut practic

Noutăţi în comunitatea lesbienelor! Din ce în ce mai multe vedete recunosc că sunt bisexuale sau homosexuale. De curând, se pare că şi Michelle Rodriguez a recunoscut practic că este lesbiană, ca şi Cara Delevingne, cu care are o relaţie.

Actriţa de 35 de ani din Fast and Furious a negat în 2006 că este lesbiană, deşi a “experimentat intimitatea cu persoane de sex opus”. Între timp, apropierea vizibilă, gesturile obscene şi cele romantice cu modelul de 21 de ani, cât şi un presupus interviu dat publicaţiei The Mirror în care a declarat oficial relaţia sunt îndeajuns.

“Ne merge foarte bine. E atât de cool. Când am început să ieşim împreună, aveam impresia că e incredibilă, că ne distrăm de minune împreună. E dură, însă. Nu vrei să ai de-a face cu ea, când are chef de ceartă.”, ar fi spus Michelle despre Cara.

Altă sursă citată de tabloid confirmă ştirea: “Încă e o veste proaspătă, amândouă sunt entuziasmate de asta. Sunt fericite şi amorezate, petrec foarte mult timp împreună. În plus, îşi scriu mesaje mereu. Iar Michelle a fost deja invitată la petrecerea de burlăciţă a sorei Carei, Poppy, ceea ce e foarte important.”

În acelaşi timp, deşi ştirea a fost preluată ca atare, cei de la Gossip Cop infirmă anunţul relaţiei acestor două vedete. Purtătorul de cuvânt al actriţei ar fi spus că aceasta “nu a dat niciun interviu”. Dar ne tot gândim la câte poze şi apariţii au avut împreună cele două, cât şi săruturile intrigante de la meciul de baschet de luna trecută, al celor de la New York Knicks…

FOTO InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}