Mihai Trăistariu a rămas fără permis pentru 30 de zile! Cum a încălcat legea artistul

12 aprilie, 2023

Mihai Trăistariu recunoaște că a rămas fără permis pentru 30 de zile din cauza unei greșeli majore pe care a făcut-o în trafic.

Mihai Trăistariu Foto Facebook

Mihai Trăistariu a făcut o greșeală mare în trafic și, astfel, a rămas fără permisul de conducere de care avea atâta nevoie, mai ales în perioada Paștelui, căci are concerte. 

„Din data de 12 aprilie, am devenit pieton. Am forţat o intersecţie semaforizată. Adică, am trecut pe portocaliu şi nu am sesizat că exista în zonă şi un echipaj de poliţie.

Aceştia m-au oprit regulamentar, mi-au explicat ce-am făcut şi acum plătesc oalele sparte. Am carnetul suspendat, pentru următoarele 30 de zile. Nu-mi convine şi s-a nimerit şi prost, dar, asta e! Voi face mai multă mişcare, ca să compensez!”, a declarat artistul pentru Playtech

Mihai Trăistariu nu se află însă la prima abatere, ca șofer. „Culmea e că mi s-au mai întâmplat de-astea, că aşa sunt eu, uneori, neinspirat. Oamenii legii m-au recunoscut, dar, de data asta, nu m-au mai iertat. În altă zi, am reuşit să scap la mustaţă, dar, acum, nu a mai fost cazul. Poate, fiindcă au fost doi, cine ştie?!”, a adăugat Mihai Trăistariu, care va călători de acum înainte cu managerului lui, la concerte.

„Nu va fi uşoară această perioadă pentru că sunt obişnuit să mă deplasez cu propria mea maşină. De Paşte, spre exemplu, am un concert la Poiana Braşov. Mă va ajuta să ajung acolo managerul meu.

Ne urcăm la bordul maşinii mele personale, căci a mai condus-o, şi se împacă bine şi vom rezolva problema. Pe viitor, voi vedea la ce alte soluţii voi apela. Dar, am să mă descurc!”, a mai zis el. 

Ce mașini a avut Mihai Trăistariu de-a lungul timpului

„Sunt leșinat după decapotabile, probabil unde am fost sărac lipit când eram mic. În 2007 mi-am luat un Porsche Boxster. Era la un an după Eurovision. Iubesc mașinile sport, decapotabile. Am dat pe el 25.000 de euro și am mai băgat în el vreo 6.000 de euro pentru că i-am schimbat culoarea. Mașina a venit gri metalizat din Germania și mi s-a părut banală culoarea. Am dus-o la o vopsitorie și le-am cerut un catalog de culori. Am ales împreună culoarea violet liliachiu cu perlă aurie-cameleon. Adică era cameleonică, i se schimba culoarea: la soare era mov, la umbră era mai albastră.

Am avut și înainte de aceasta un Peugeot 206 CC, tot decapotabil, luat în leasing. Am dat pe el 25.000 de euro, prin 2003. Le-am ținut o perioadă pe amândouă, ieșeam când cu una, când cu alta. Iar astăzi am un Wolkswagen EOS, luată în 2014. E tot decapotabil. Am terminat ratele în patru-cinci ani. Trei mașini am avut, toate trei decapotabile, toate peste un miliard de lei. Prin urmare, trei miliarde, cam 90.000 de euro așa, am dat pe mașini până acum!”, a declarat solistul, pentru Click!.

Foto: Facebook, arhivă



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg