Miley Cyrus a trecut de la iubită la iubit! Cine e noua cucerire?

17 septembrie, 2015
miley cyrus gettyimages 477376860 jpeg

Mica rebelă de 22 de ani, care avea o relaţie, din câte ştim, cu modelul britanic Stella Maxwell (24), se pasre c-a trecut din nou la sexul tare, reprezentat de această dată de un bărbat în toată firea: cântăreţul şi comediantul Dane Cook.

image

Ce e impresionant la această combinaţie este vârsta presupusului iubit al lui Miley Cyrus, adică 43 de ani, dar şi faptul că este fostul iubit al Jessicăi Simpson. El şi cântăreaţa sunt prieteni de mult timp, chiar din 2013, dar acum se pare c-au trecut la lucruri mai serioase, conform surselor Us Weekly.

În martie, pe când iubitul ei de-atunci, Patrick Schwarzenegger, a fost surprins cu o tânără în bikini, Miley a repostat un mesaj pe care l-a primit de la Dane Cook: “Nu lăsa pe nimeni să se poarte cu tine ca o bomboană Starburst galbenă. Eşti o Starburst roz”. Numai ei ştiu ce voiau să zică…

image

Miley Cyrus cu Patrick

Oricum, starul de 22 de ani e foarte deschisă în legătură cu sexualitatea sa şi susţine fervent comunitatea gay. “Nu asociez bărbaţii cu protecţia, neapărat. Cred că asta mi-a conferit deschidere sexuală”. Miley, pe numele ei real Destiny Hope, a avut o relaţie de 2 ani cu Tyler Posey, apoi cu Nick Jonas timp de jumătate de an, iar cu Liam Hemsworth, care a fost primul ei iubit adevărat, a avut o relaţie de 3 ani.  A urmat relaţia scurtă cu Patrick Schwarzenegger, ca în vara aceasta să se cupleze cu Stella Maxwell.

image

FOTO Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg