Miley Cyrus, în braţele altui bărbat

27 august, 2010

Nici nu şi-a luat bine adio de la cel care i-a fost iubit mai mult de un an, că se pare că vedeta i-a găsit deja un înlocuitor: un bărbat înalt, brunet şi cât se poate de atrăgător. Miley Cyrus anunţa zilele trecute că şi-a încheiat relaţia

Nici nu şi-a luat bine adio de la cel care i-a fost iubit mai mult de un an, că se pare că vedeta i-a găsit deja un înlocuitor: un bărbat înalt, brunet şi cât se poate de atrăgător.

Miley Cyrus anunţa zilele trecute că şi-a încheiat relaţia cu actorul australian Liam Hemsworth şi că îşi vede în continuare de viaţa ei. Ceea ce a şi făcut! Dovadă a faptului că actriţa nu se cramponează de trecut sunt imaginile recente cu ea în ipostaze foarte tandre cu un bărbat misterios. În timp ce se afla pe platourile de filmare în Detroit, paparazzi au surprins-o pe Miley în timp ce îmbrăţişa un tânăr necunoscut. Să fie oare vorba de un nou iubit sau doar de un prieten apropiat, care este alături de vedetă atunci când are mai mult nevoie? Vom avea răspunsul cât de curând.