Miley Cyrus şi Liam Hemsworth, alte planuri de nuntă

22 august, 2016
miley si liam hepta 2526391 jpg jpeg

Se pare că micul star a rămas o rebelă în sinea ei, de vreme ce a anulat planurile pentru luna de miere, în Bora Bora, după ce-a schimbat şi data nunţii. De fapt, nici acum nu se ştia exact când va avea loc nunta – măcar ştim sigur că va exista una.

Miley Cyrus şi Liam s-au distrat recent la cumpărături

Miley s-a răzgândit în privinţa destinaţiei pentru luna de miere, care teoretic ar fi avut loc în Bora Bora, anulând rezervările de avion şi cazarea ei şi-ale lui Liam, conform surselor citate de Us Weekly. “Aveau toată vacanţa planificată, dar Miley a decis că nu mai vrea să meargă acolo, aşa că trebuie să aleagă o altă destinaţie”, a spus un apropiat.

Cei doi sunt foarte relaxaţi cu planurile lor de nuntă

Desigur, ar ajuta dacă ar exista şi o dată sigură a nunţii, ca restul să se aranjeze treptat. După ce s-a tot povestit că artista de 23 de ani doreşte o ceremonie intimă, pe plajă la malul mării, în iulie, undeva în Australia – acasă la logodnicul ei faimos, se pare că singura certitudine este anotimpul – toamna. Miley şi Liam vor deveni soţ şi soţie în câteva luni, dar fără alte detalii.

Cei doi tineri nu au decis nici asupra tipului de ceremonie: “Miley e foarte hotărâtă să fie ceva intim, restrâns, dar Liam vrea o nuntă mare”. Până una-alta, cântăreaţa a fost anunţată ca noul jurat de la “The Voice”, alături de Alicia Keys.

Miley şi Liam s-au împăcat după 2 an despărţiţi, timp în care actorul a mărturisit că mereu o va iubi pe cea care i-a fost iubită şi logodnică aproape patru ani. “Bineînţeles că a fost greu. Dar amândoi luaserăm direcţii diferite şi era menit să se întâmple. Eram foarte tineri şi despărţirea a fost o decizie bună atunci – aveam nevoie de asta amândoi”, a explicat starul din “Independence Day: Resurgence”. Din fericire, şi Miley pare să fie un alt om de când s-a împăcat cu australianul de 26 de ani. Nu doar că s-a cuminţit şi a ieşit din vizorul presei pentru cele mai dubioase motive, dar şi imaginea ei s-a echilibrat mult.

FOTO HEPTA



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg