Miley Cyrus şi Liam Hemsworth plănuiesc nunta oficială în martie

22 februarie, 2016
miley cyrus liam 600 jpg jpeg

Ba mai mult: cuplul de vedete, care s-au împăcat după 2 ani şi jumătate de la ruptura logodnei , s-ar fi căsătorit deja – religios doar – în timpul vacanţei de Sărbători din Australia.

Conform publicaţiei Life&Style, cântăreaţa de 23 de ani a acceptat să reia relaţia cu fostul ei logodnic de unde au lăsat-o – adică alegând să se căsătorească simbolic în faţa familiei şi prietenilor, în cadrul unei ceremonii pe malul unei plaje private din Australia. Cu toate că niciunul dintre ei nu a comentat vestea nunţii lor, speculaţiile sunt demne de luat în seamă din mai multe motive.

Miley Cyrus, foarte secretoasă de când s-a împăcat cu Liam

Unu la mână, despre Miley nu am mai auzit nimic în ultima lună şi ceva, mulţi speculând că se bucură deja de luna de miere cu Liam (26). Apropo, a fost deja văzută cu inelul de logodnă primit de la Liam în 2012.

Doi la mână, artista pop a cumpărat deja o casă de 2,5 milioane de dolari în Malibu, fix lângă casa lui Liam! Semn că Miley doreşte să petreacă mai mult timp cu iubitul ei şi că îşi extind proprietăţile pentru o viaţă de famili,e plus cei cinci câini ai blondei.

Liam Hemsworth nu a negat vreodată că o iubeşte pe Miley

Trei la mână, au reuat relaţia de unde au lăsat-o – de la logodna lor lungă, ce ar fi putut urma, în afară de “o nuntă secretă la apus, în timpul sărbătorilor de iarnă”? „Le-au spus prietenilor că sunt căsătoriţi. A fost o alegere de moment. Acum îşi spun soţia mea şi soţul meu”, spune una dintre sursele citate de publicaţia internaţională. Fraţii actorului de 26  de ani, Chris şi Luke Hemsworth au participat la ceremonia nupţială, ziua lor specială fiind una “foarte emoţionantă”. Dar totul a fost simbolic, căci nici verighetele nu au fost reale – fiind confecţionate din fire de palmier. “Liam s-a înecat în timp ce îşi mărturisea dragostea pentru Miley, iar ea a început să plângă, de asemenea”.

O australiancă i-a surprins împreună şi a postat fotografia pe Instagram

Totuşi, “nunta oficială va avea loc în martie” pentru cuplul care s-a mutat deja împreună, conform aceloraşi surse. Ceea ce înseamnă că vom vedea o Miley Cyrus mai potolită şi mai cuminte decât a fost în ultimii doi ani.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au fost împreună timp de aproape 5 ani, anulând logodna în septembrie 2013. Între timp, actorul a fost rezervat şi şi-a confirmat iubirea constant faţă de fosta iubită, iar Miley a mai avut relaţii pasagere cu tineri (şi tinere) precum Patrick Schwarzenegger.

FOTO Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg