Miley Cyrus şi Liam Hemsworth se căsătoresc luna viitoare?

15 iunie, 2017
Miley Cyrus And Liam Hemsworth Grocery Shopping At Whole Foods jpeg

Ştim că anul acesta urmează să se căsătorească, însă nu e cunoscută data exactă a acestui eveniment important din viaţa celor două vedete. Totuşi, o sursă din anturajul lor a declarat că luna aceasta cei doi plănuiesc să ajungă în faţa altarului.

Vor să se căsătorească în Las Vegas

Toată lumea aşteaptă s-o vadă pe Miley Cyrus în rochia de mireasă. Sau orice ar decide ea să poarte în ziua în care o să-şi oficializeze relaţia cu actorul Liam Hemsworth. Şi, potrivit unui apropiat, aşteptarea nu va fi una îndelungată, căci artista plănuieşte să zboare către Las Vegas alături de logodnicul ei, luna aceasta, pentru o ceremonie atipică.

Un apropiat a dezvăluit ce are de gând Miley Cyrus în legătură cu ziua cea mare. ”Miley a iubit dintotdeauna ideea unei nunţi spontane în Las Vegas (...) Şi plănuiesc să facă asta la începutul lunii viitoare”, a povestit o sursă citată de”NW Magazine”.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au întâlnit în 2009, pe platourile de filmare ale peliculei ”The Last Song”. S-au logodit în 2012, însă în 2013 s-au despărţit. Cei doi şi-au reluat relaţia în 2015. Vorbind despre relaţia lor, Liam a declarat în mai pentru GQ Magazine: ”Bineînţeles că a fost dureroasă (n.r. despărţirea). Însă, la acel moment, mergeam în direcţii opuse şi s-a întâmplat fix ce trebuia să se întâmple. Amândoi eram foarte tineri şi a fost o decizie bună la acel moment – amândoi aveam nevoie de ea (n.r. despărţire)”.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate