Misterioasa dispariţie a amantei lui Vladimir Putin. Alina Kabaeva nu a mai fost văzută de doi ani

9 octombrie, 2020
putin png

Fosta campioană la gimnastică ritmică, considerată de ani buni amanta preşedintelui rus, nu a mai avut o apariţie publică de mai bine de doi ani. Discreţie sau dispariţie? Se întreabă mass-media din întreaga lume...

În anul în care Putin se căsătorea, adică 1983, Alina Kabaeva venea pe lume în Taşkent, Uzbekistan. La momentul respectiv, preşedintele rus de astăzi era agent KGB. 17 ani mai târziu, când Alina a devenit campioană olimpică la Sydney, câştigând bronzul, cei doi s-au cunoscut, ea fiind atunci poreclită “cea mai flexibilă femeie din Rusia”. Şi deşi îi despart 31 de ani, se pare că el a fost atras de frumuseţea ei, iar ea de puterea şi prestanţa unuia dintre cei mai puternici bărbaţi din lume. 

Alina Kabaeva a devenit amanta preşedintului Putin la 17 ani.
Alina Kabaeva a devenit amanta preşedintului Putin la 17 ani.

Şi căsătoria cu Liudmila Alexandrovna Chkrebneva este pusă sub semnul secretului de stat. Cei doi s-au căsătorit pentru ca el să poată pleca într-o misiune în străinătate, fiind trimis de serviciile secrete ruse. Nici Liudmilei nu i se permiteau apariţiile publice, iar după ce Putin a început relaţia cu Alina, soţia a fost mutată într-o vilă prezidenţială din Sochi. După zvonurile legate de separare şi internarea soţiei într-un spital de psihiatrie, Vladimir Putin îşi anunţa, oficial, separarea de Liudmila, în 2013, după 30 de ani de căsătorie. Abia acum se pare că fosta primă doamnă a Rusiei trăieşte adevărata fericire, căci după ani de zile de relaţie...comunistă, ea s-a mutat la Biarritz, într-o vilă de şase milioane de euro, alături de noul ei partener, Artur Ocheretny. Cu toate că cei doi şi-au spus Adio!, neo-ţarul are grijă în continuare de cele două fiice ale lor, Maria şi Ekaterina, de 34, respectiv 35 de ani, care au şi ele interzis la apariţiile publice. Se spune că pe perioada facultăţii urmate în Sankt Petersburg, cele două nu au fost văzute niciodată în campus, ar trăi sub identităţi false, ba chiar mai mult, după ce tatăl lor ar fi fost infectat cu coronavirus, a decis să testeze un vaccin pe una din ele, nemenţionând, însă, pe care.

Revenind la amantlâcul suprem al suveranului rus, presa locală are interzis la subiectele legate de Alina Kabaeva, mulţi mogului de presă sau jurnalişti având de suferit de pe urma articolelor care o menţionează. Încă de la debutul speculaţiilor legate de această relaţie extraconjugală, cenzura a fost aplicată la sânge, unele publicaţii fiind închise, iar patronii sfârşind în faliment. Acuzată de dopaj, fosta gimnastă a trebuit să se retragă în 2001, pentru ca, în 2007, să adopte reconversia profesională în... politician, Duma de Stat punând-o pe listele partidului Rusia Unită. Ea a devenit vicepreşedinta diviziei de tineret. În 2014 renunţa la politică şi se angaja în holdingul National Media Group, care lucrează cu Netflix.

Alina a fost campioană olimpică la Sydney
Alina a fost campioană olimpică la Sydney

Se pare că fosta gimnastă ar fi născut deja de trei ori în secret urmaşii lui Putin: în 2008 venea pe lume primul ei fiu, în 2013 o fiică, iar în 2019 ar fi adus pe lume doi gemeni. Niciodată nu a dezvăluit identitatea tatălui, deşi la naşterea fetiţei, Vladimir Putin a dispărut timp de 11 zile fără urmă, pentru a petrece timp cu ele. Alina a negat pentru Vogue Rusia că ar fi devenit mamă şi a susţinut, mereu, că băieţelul cu care a fost văzută este nepotul ei, lucru negat de fosta sa antrenoare şi prietenă, Irina Viner. La naşterea gemenilor, tot etajul la care ea a fost internată, din spitalul Kulakov din Moscova, a fost evacuat. Însă ea nu a mai fost văzută în public din 2018, când ar fi fost surprinsă gravidă. 

Discreţia lui Putin cu privire la viaţa personală este împinsă la extrem şi oricine îl atacă public are de suferit, după cum am putut observa odată cu otrăvirea adversarului său, Alexeï Navalny. Însă nimeni nu ştie nimic nici astăzi de cea cu care se parte că împarte patul liderul de la Kremlin. Să fie protecţie excesivă sau poate a reuşit să o exileze şi pe cea de-a doua lui parteneră de viaţă, doar pentru a avea grijă singur de moştenitori?Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg